Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Holger Rune

BETFAIR EXCHANGE

Avem un meci tare in sferturile de finală al Masters-ului de la Paris, intre liderul mondial Novak Djokovic si campionul en-titre Holger Rune. 

Novak Djokovic a mai scris o fila de istorie si a reusit sa câștige cel de-al 24 lea turneu de mare șlem al carierei la US OPEN. El este un jucător de 36 ani, liderul mondial la acest moment. Sârbul este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 97 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război. A fost interzis în Australia și SUA in 2022, a ratat Australian Open și US Open, însă chiar și în aceste condiții a câștigat 5 titluri, printre care Wimbledon și Turneul Campionilor. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. De atunci a jucat 14 partide, toate pe hard, câștigate pe linie. L-a bătut in primul tur pe Etcheverry, iar ieri a trecut foarte greu de Griekspoor.

cota2.ro

Holger Rune este un tânăr danez de doar 20 ani, aflat momentan pe locul 7 ATP. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin de 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales aici, în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finale la Monte Carlo și Roma, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. La Roland Garros a pierdut in sferturi cu Ruud, la Wimbledon s-a înclinat in aceeași fază in fata lui Alcaraz, in timp ce la US Open a furnizat una dintre surprizele neplăcute ale sezonului pierzând contra lui Carballes Baena in runda inaugurală. Aici vine după semifinale la Basel, insa forma lui in aceasta toamna a fost foarte slaba.

Rune este obligat să aibă o evoluție buna aici, are multe puncte de aparat si se bate cu Hurkacz pentru ultimul loc la turneul campionilor. Holger l-a bătut pe Djokovic in ultimele 2 meciuri directe si i-a luat set inclusiv atunci când era doar un copil, la US Open 2021. Evident Nole este favorit, insă nu cred că va avea un meci ușor si merg cu încredere pe over 21.5 goluri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Novak Djokovic vs Holger Rune
Pronostic:
Peste 21.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 8.10
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro