Ponturi Pariuri Tenis Francisco Cerundolo vs Hubert Hurkacz

BETANO

Un nou pronostic special in care linia mi se pare prea jos avem la Paris, acolo unde in turul 3 se întâlnesc Hurkacz si Cerundolo. Aveți mai jos Avancronica si optiunea de pariere.

Francisco Cerundolo este un jucător argentinian de 24 ani, clasat pe locul 21 ATP.El este un jucător de mare perspectivă, aflat la apogeul carierei, care și-a construit întreaga carieră pe zgură, acolo unde a câștigat numai puțin de 13 turnee mici de nivel Futures, ITF și Challenger. La nivel ATP a câștigat în 2022 primul său trofeu, la Bastad, tot pe zgură, când l-a învins pe Baez în finală. Francisco provine dintr-o familie de sportivi, părinții săi având o academie de tenis în țara natală acolo unde se antrenează des pe suprafețe lente. Sezonul acesta are titlu la Eastbourne pe iarba, sferturi la Miami, sferturi la Barcelona, sferturi la Roma , victorii cu Sonego, Norrie, Ruud ori Sinner, iar la Roland Garros a pierdut in optimi cu Rune in setul decisiv. In sală nu excelează, insă aici are doua victorii din postura de outsider clar, contra lui Ruud si Monfils.

cota2.ro

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 11 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 7 titluri ATP câștigate, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. Anul acesta a fost inconstant, insă indiferent de rezultatele partidelor in care a fost implicat, serviciul i-a funcționat întotdeauna. Are in 2023 titlu la Marseille, titlu la Shanghai, finala la Basel, semifinale la Cincinnati unde a ratat minge de meci cu Alcaraz si sferturi la Wimbledon unde a pierdut foarte greu cu Djokovic. Are 13 victorii in ultimele 15 partide disputate si a trecut in primele 2 tururi de Korda si Bautista Agut.

Hurkacz este jucătorul cu cei mai mulți asi din circuit in 2023, iar recitalul continua si aici, numai puțin de 34 asi trimițând polonezul in primele 2 tururi. El a jucat foarte mult in ultima perioada si cu siguranța va evita schimburile lungi căutând să își finalizeze Game-utile pe serviciu cât mai rapid. Cerundolo este un sportiv destul de fragil fizic, care primește destul de mulți asi, insă poate contribui si el la depășirea liniei. Merg cu încredere pe over 15.5 asi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Francisco Cerundolo vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 15.5 asi
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro