Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Hubert Hurkacz

BETANO

Ieșim din pasa proasta cu un pariu special de la Paris, acolo unde avem meciul dintre doi jucatori de top pe hard, Korda si Hurkacz. Vedeti mai jos optiunea mea de pariere. 

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 24 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, multi vazandu-l de nivelul colegilor de generație Alcaraz si Sinner, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open, semifinale la Queens si o finala pierdută dramatic la Astana. In a doua parte a anului a jucat bine si are victorii pe hard cu Tiafoe, Norrie, Medvedev sau Shelton.

cota2.ro

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 11 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 7 titluri ATP câștigate, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. Anul acesta a fost inconstant, insă indiferent de rezultatele partidelor in care a fost implicat, serviciul i-a funcționat întotdeauna. Are in 2023 titlu la Marseille, titlu la Shanghai, semifinale la Cincinnati unde a ratat minge de meci cu Alcaraz si sferturi la Wimbledon unde a pierdut foarte greu cu Djokovic. Aici vine după finala pierdută la Basel contra lui Auger Alliasime.

Vad mare valoare in acest pariu si il propun cu încredere. Este de asteptat un nou meci lung la Hurkacz, polonezul fiind extrem de bun la serviciu, dar modest si uneori imobil pe retur. Korda servește bine si poate profita de faptul că Hubert a jucat enorm in ultima perioadă, iar acum mai puțin de 48 ore juca un meci solicitant la Basel. Cei doi s-au intalnit acum doua săptămâni in semifinale la Shanghai, când Korda a înregistrat 9 asi intr-o partida scurta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sebastian Korda vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Korda - 10+ asi
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro