Ponturi Pariuri Tenis Coco Gauff vs Ons Jabeur

BETANO

A început Turneul Campioanelor, iar eu vă propun un pronostic de la meciul dintre Coco Gauff si Ons Jabeur.

La doar 19 ani, Cori Gauff a castigat deja primul mare șlem al carierei, iar multi se așteaptă ca împreuna cu Alcaraz sa domine tenisul in următorii ani. Ea este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în doua finale de mare șlem. Specialiștii se așteptau ca ea să crească mult în 2023 si nu a dezamagit. Are titlu la Auckland, titlu la Washington, titlu la Cincinnati si in general evolutii bune la toate turneele la care a participat. Jucătoarea din SUA este bună pe toate suprafețele, servește bine si este agresivă la retur, creându-si des avantaj încă de la prima minge.

cota2.ro

Ons Jabeur este un adevărat simbol pentru femeile arabe, o jucătoare extrem de combativă care lupta pentru fiecare punct, un adevărat exemplu pentru tinerele jucătoare. În ultimii 3 ani ea a progresat enorm, a câștigat 3 turnee Premier, a ajuns în trei finale de mare șlem, de două ori la Wimbledon și US Open și este văzută drept o figură dominantă în tenisul feminin. Din păcate, anul a fost complicat pentru ea, fiind măcinată de accidentări ce i-au stopat ascensiunea, insă chiar si așa are finala la Wimbledon, titlu la Ningbo, titlu la Charleston si sferturi la Roland Garros.

Gauff pare favorită, insă puterea de luptă și spiritul de sacrificiu arătate de Jabeur nu trebuie neglijate. Chiar dacă jucătoarea din SUA a fost magistrală pe hard, văd un meci mai lung decât o arată cotele, cu cel puțin un set cu prelungiri si de ce nu, set decisiv. Văd multe game-uri echilibrate, astfel că linia de 110.5 minute pare ușor de depășit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Coco Gauff vs Ons Jabeur
Pronostic:
Peste 110.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro