Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Jannik Sinner

BETANO

Finala turneului de la Viena pune fata in fata doi dintre cei mai in forma jucatori din circuitul masculin, locurile 3, respectiv 4 ATP, Daniil Medvedev si Jannik Sinner.

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta si este la a 10 finala, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Aici a trecut de Fils, Dimitrov, Khachanov si Tsitsipas.

cota2.ro

Jannik Sinner pare jucătorul momentului in tenisul masculin, iar începând din acesta luna a ajuns pe locul 4 ATP. La doar 21 ani el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 9 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 6 finale, are titluri la Montpellier, Toronto si Beijing si victorii cu Alcaraz ori Medvedev.. A trecut aici de Shelton, Sonego, Tiafoe si Rublev fără sa piarda set.

Acesta tinde să devină deja un clasic pe hard si este a 4-a finală in care cei doi se întâlnesc in 2023 si al 8-lea meci direct . Deși Sinner a castigat ultimul meci, 7-6, 7-6 la Beijing, Daniil a dominat autoritar intalnirile anterioare, câștigându-le pe toate si eu îl vad favorit si aici. Așa cum îl știm, rusul este extrem de ambițios si va căuta revanșa după ceea ce s-a întâmplat in China, când a trebuit sa se recunoască învins deși nu si-a pierdut serviciul nici măcar o dată. Cei doi s-au intalnit si anul trecut in această sală când Medvedev se impunea fără probleme cu 6-4, 6-2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Jannik Sinner
Pronostic:
Victorie Medvedev & peste 19.5 Game-uri
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro