Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Ugo Humbert

BETANO

Vin cu un pronostic special pentru prima semifinala de la Basel, acolo unde se întâlnesc Hurkacz si Humbert. Vedeti mai jos detalii despre jucatori si optiunea de pariere.

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 11 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 7 titluri ATP câștigate, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. Anul acesta a fost inconstant, insă indiferent de rezultatele partidelor in care a fost implicat, serviciul i-a funcționat întotdeauna. Are in 2023 titlu la Marseille, titlu la Shanghai, semifinale la Cincinnati unde a ratat minge de meci cu Alcaraz si sferturi la Wimbledon unde a pierdut foarte greu cu Djokovic. Aici i-a învins pe Lajovic, Struff si Griekspoor.

cota2.ro

Ugo Humbert este un jucător francez de 25 ani, momentan pe locul 28 ATP. Desi nu mai este chiar tanar, el este văzut in continuare drept un mare talent și are 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 12 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, s-a imbolnăvit de covid, si a jucat din ce in ce mai modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, anul acesta are 2 titluri Challenger pe zgură, la Cagliari și Bordeaux, semifinale la Atlanta, semifinale la Newport, sferturi la Shanghai, finală la Pau in sală și victorii cu Shapovalov, Wawrinka ori Etchevery. Totuși el este extrem de inconstant alternând perioadele bune cu cele dezastruoase. Are recent victorii cu Rublev, Tsitsipas, De Minaur, Jarry, Harris ori Kokkinakis, dar si înfrangeri cu Peniston ori Onclin.

Hurkacz este favorit, in special datorită serviciului său impresionant cu care câștigă foarte multe ușoare, insă Humbert a jucat foarte bine in această toamnă, impresionând la mai toate turneele la care a participat si cu siguranța vom avea un meci echilibrat . In aceste condiții linia de 21.5 asi pare ușor de depășit, ambii oponenți fiind buni la acest capitol. Hurkacz a trimis 52 de asi in primele 3 tururi, iar suprafața de la Basel ii convine de minune, in timp ce Humbert poate contribui si el la depășirea liniei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Ugo Humbert
Pronostic:
Peste 21.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro