Ponturi Pariuri Tenis Frances Tiafoe vs Jannik Sinner

BETFAIR EXCHANGE

Am revenit cu un pont extrem de bun de la Viena, acolo unde in ultimul meci al zilei, Sinner îl înfrunta pe Tiafoe. 

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 14 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature in sezonul de hard.

cota2.ro

Jannik Sinner este jucătorul momentului in tenisul masculin, iar începând din acesta săptămâna a ajuns pe locul 4 ATP. La doar 21 ani el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 9 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 6 finale, are titluri la Montpellier, Toronto si Beijing si victorii cu Alcaraz ori Medvedev.. in primul tur l-a bătut pe Shelton.

Tiafoe a fost nesigur in ultima perioada , iar aici a avut un imens noroc, profitând in primul tur de retragerea lui Evans care conducea cu 4-1, iar in turul secund de căderea fizica a lui Monfils, jucător ce vedea după un titlu castigat . Sinner este unul dintre cei mai buni jucatori din lume la retur care poate face break-uri cu ușurintă absolut oricui . El i-a făcut recent 5 break-uri lui Alcaraz la Beijing si poate câștiga de 3 ori pe serviciul lui Tiafoe .

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Frances Tiafoe vs Jannik Sinner
Pronostic:
Sinner peste 2.5 break-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro