Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Arthur Fils

BETANO

Vin cu un pronostic special de la Viena, acolo unde am găsit o linie extrem de valoroasa pentru meciul dintre Medvedev si Fils. Vedeti mai jos despre ce este vorba. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta si are numai puțin de 9 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit.

cota2.ro

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 38 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. Anul sau este senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si alte doua finale la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. Vine aici după finala de la Antwerp unde a învins adversari de top precum Tsitsipas.

Fils este un jucător bun, iar indoor as putea spune ca este chiar de top. Vine aici după finala de la Antwerp când a trimis destul de mulți asi in toate meciurile, iar starea sa de spirit este buna. In absolut toate meciurile in sală in acest an francezul a trimis cel puțin 5 asi, iar linia pare mult prea jos.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Arthur Fils
Pronostic:
Fils 3+ asi
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro