Ponturi Pariuri Tenis Martin Etcheverry vs Sebastian Korda

Superbet

Vin cu un pariu de la Basel, acolo unde in ultimul meci al zilei se întâlnesc Etchevery si Korda. Aveți mai jos pronosticul special si bineinteles Avancronica meciului. 

Thomas Martin Etcheverry este un jucător argentinian de 24 ani, momentan pe locul 32 ATP. El a intrat de curand in top 50, gratie rezultatelor foarte bune obținute in sezonul de zgură. Anul acesta are doua finale, la Santiago si Houston, insa fără discuții cea mai importantă performanta o reprezintă sferturile de finală de la Roland Garros, când a pierdut cu Zverev. Deși este înalt, argentinianul nu excelează pe suprafețele rapide, fiind destul de imobil. Vine aici după 3 înfrangeri.

cota2.ro

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 23 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are finala la Astana, sferturi la Australian Open si semifinale la Queens. Acum pare in forma buna, iar aici vine după finala pierdută inexplicabil contra lui Mannarino la Astana, si după semifinale la Masters-ul de la Shanghai.

Linia pentru Așii lui Korda este pusă mult prea jos pentru suprafața ultra rapida de la Basel si pare foarte ușor de depășit. Americanul este înalt si servește bine plasat, castigand multe puncte ușoare. Etchevery este mai mult un zgurist, insa a progresat si pe hard, așadar poarte prelungi meciul suficient pentru a se înverzi pariul.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Martin Etcheverry vs Sebastian Korda
Pronostic:
Korda - peste 8.5 asi
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro