Ponturi Pariuri Tenis Arthur Fils vs Alexander Bublik

Superbet

Pentru finala de la Antwerp vă propun un pronostic special in care am încredere mare pentru un nou win. Vedeti mai jos despre ce este vorba. 

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 38 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. Anul sau este senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si alte doua finale la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. Aici nu a pierdut set si a trecut de Lajal, Varillas si de principalul favorit Tsitsipas.

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 36 ATP, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din circuit. El vine după doi ani buni pentru el, cu 4 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și două titluri, la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală si la Halle când a trecut de Rublev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are semifinale la Marseille in sală si titlu la Halle pe iarba, insă in general evolutiile lui au fost fluctuante, cu multe eliminări în primul tur și momente controversate. Iarba și hardul indoor sunt suprafețele sale favorite deoarece își poate pune în valoare principala sa armă și poate câștiga multe puncte ușoare. Aici a trecut de Barrere, Mpetsi Perricard si Marterer.

Se întâlnesc doi jucători extrem de spectaculoși, așadar sunt sigur că vom avea o partidă cu multe puncte superbe, frumoasă de privit. Eu voi merge pe un pronostic special oferit de Superbet. Indiferent de rezultatul partidei, este greu sa îl menti pe Bublik sub 80% puncte câștigate cu primul serviciu indoor, chiar dacă ești un jucător bun la retur aa cum este Fils. Alexander a avut procentaje impresionante aici, 91% cu Mpetsi Perricard, 92 % cu Marterer și 87 % cu Barrere, serviciul jucând un rol important in victoriile sale.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arthur Fils vs Alexander Bublik
Pronostic:
Bublik - peste 77.5 % puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro