Ponturi Pariuri Tenis Laslo Djere vs Gael Monfils

UNIBET

În semifinalele turneului de hard indoor de la Stockholm, avem meciul dintre Gael Monfils și Laslo Djere. Aveți avancronica meciului și un pronostic cu sanse mari de reușită în opinia mea.

Laslo Djere este un jucător sârb de 28 ani, aflat momentan pe locul 35 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. In 2023 a fost destul de inconstant, are finala la Hamburg, semifinale la Kitzbuhel, finala la Cagliari Challenger sau optimi la Roma însă si multe înfrângeri contra unor jucători slabi. Pe hard rezultatele sale sunt mai modeste, fiind destul de imobil, insa chiar si asa are o finala la Winston Salem in 2022, iar anul acesta i-a luat două seturi lui Djokovic la US Open. Aici a trecut pe rand de Borg, Wolf și Machac. 

cota2.ro

Gael Monfils joaca din ce in ce mai rar, însă ramane un jucător pe care fanii adoră să îl privească. Ajuns la 36 ani francezul este unul dintre cei mai spectaculoși jucatori ai generatie sale și joacă în continuare la cel mai înalt nivel, fiind capabil oricând de surprize. Monfils este un excelent jucător de hard, acolo unde a câștigat numai puțin de 11 turnee în lunga sa carieră, ultimul anul trecut la Adelaide. Serviciile sale puternice sunt greu de returnat, astfel că într-o zi bună este foarte greu de învins, indiferent de forma pe care o traversează. Anul acesta a jucat puțin, insă nu s-a făcut de râs. Are sferturi la Toronto și optimi la Washington și Cincinatti. Aici a trecut de Fucsovics, Misolic și Mannarino. 

Il vad mare favorit pe Monfils în acest meci, suprafața de la Stockholm fiind clar de partea jucatorului francez. Deși se apropie de finalul carierei, Gael este extrem de competitiv pe hard, iar in ultimele luni i-a bătut pe Bublik, Tsitsipas, Norrie sau DeMinaur jucători net superiori pe hard adversarului de astăzi. Nu îl vad pe Djere să aibă prea multe șanse de break și merg pe Monfils .

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Laslo Djere vs Gael Monfils
Pronostic:
Monfils -2.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 7.92
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro