Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs Yannick Hanfmann

BETFAIR EXCHANGE

Continuăm avancronicile câștigătoare cu meciul de la Antwerp intre Dominic Thiem si Yannick Hanfmann. Aveți mai jos optiunea noastră. 

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 30 ani, momentan pe locul 86 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad, finală în Challenger-ul de la Rennes si finala la Kitzbuhel, iar in ultimele luni nivelul sau de joc s-a îmbunătățit.

cota2.ro

Yannick Hanfmann este un sportiv german de 31 ani, momentan pe locul 56 ATP. El face cel mai bun an din cariera sa si a intrat in premieră in top 50 ATP in luna Iulie, după un sezon de zgura foarte bun, cu semifinale la Houston, sferturi la Roma si victorii cu Tommy Paul, Musetti , Fritz ori Rublev. Pe hard nu se descurca atât de bine si a pierdut in primul tur la Miami, Cincinnati, Winston Salem ori Us Open. In primul tur aici a trecut de reprezentantul gazdelor, Blockx.

Deși este foarte înalt, Hanfmann prefera totuși zgura, fiind destul de imobil pe hard. De fapt, pe suprafațe rapide are chiar un palmares negativ in acest an si destule înfrangeri la jucatori mai slabi cotați. Thiem nu mai este cel din trecut, insa in a doua jumătate a anului a avut rezultate bune, a reintrat in top 100 si pare pe un trend pozitiv. Deși sunt colegi de generație, performanțele celor doi nu se pot compara si mergem pe austriac si azi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dominic Thiem vs Yannick Hanfmann
Pronostic:
Victorie Thiem
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro