Ponturi Pariuri Tenis Gregoire Barrere vs Alexander Bublik

BETFAIR EXCHANGE

Avancronica de azi vizează ultimul meci al zilei de la Antwerp, acolo unde se întâlnesc Gregoire Barrere si Alexander Bublik. 

Gregoire Barrere este un francez de 29 ani, aflat pe locul 72 ATP. Deși nu mai este tânăr, el a avut o cariera medie, reușind rareori sa atragă agenția in mod deosebit. Nu a castigat nuciun titlu ATP si s-a concentrat in general pe circuitul Challenger, acolo unde a castigat 5 trofee, toate pe hard si toate in Franța. In ultimii 2 ani nivelul sau a crescut, a intrat in top 100, are un career high poziția 49 si a obținut câteva victorii interesante cu Norrie, Khachanov ori Jarry. A trecut in primul tur de Galan.

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 36 ATP, unul dintre cei mai spectaculoși jucători din circuit. El vine după doi ani buni pentru el, cu 4 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și două titluri, la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală si la Halle când a trecut de Rublev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are semifinale la Marseille in sală si titlu la Halle pe iarba, insă in general evolutiile lui au fost fluctuante, cu multe eliminări în primul tur și momente controversate. Iarba și hardul indoor sunt suprafețele sale favorite deoarece își poate pune în valoare principala sa armă și poate câștiga multe puncte ușoare. Forma sa este slaba si are doar 2 victorii începând cu luna Iulie.

După titlul de la Halle, Bublik s-a concentrat mai mult pe viața personală si a neglijat competițiile in care a jucat. Dacă este serios, indoor, el poate învinge absolut orice jucător, având un serviciu cu care câștiga foarte multe puncte usoare. Anul acesta cei doi s-au intalnit de 2 ori in condiții similare, iar victoriile au fost împărțite. După 2 săptămâni de pauză, în condițiile foarte rapide de la Antwerp, îl vad pe kazah favorit.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Gregoire Barrere vs Alexander Bublik
Pronostic:
Victorie Bublik
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 8.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro