Ponturi Pariuri Fotbal Patricia Maria Țig vs Ekaterina Makarova

Superbet

Patricia Maria Țig (29 de ani, 462 WTA) o înfruntă pe rusoaica Ekaterina Makarova (27 de ani, 213 WTA) în optimile Transylvania Open, turneu organizat în sala polivalentă din Cluj-Napoca. Patricia Țig a avut un potențial interesant în primii ani ai carierei în circuitul profesionist, dar pauzele lungi au dat-o peste cap. În 2018 o accidentare la spate a ținut-o mult departe de teren, apoi în 2021 a devenit mămică și a lipsit până la debutul acestui an. Până la Transylvania Open, în 2023 Patricia avea o singură victorie în turneele importante, obținută în primul tur la US Open. Ieri, s-a chinuit în fața unei jucătoare modeste, grecoaica Martha Matoula, aflată pe locul 327 mondial. A fost o bătălie epuizantă, de peste 3 ore, încheiată 6-4, 5-7(5), 6-3. Astăzi, înaintea înfruntării cu Makarova, Țig va juca și în proba de dublu. Se va acumula oboseala pentru o jucătoarea neobișnuită să lege meciurile. 

Ekaterina Makarova nu s-a înscris în proba de dublu la Transylvania Open, iar la simplu a arătat un tenis solid până acum. A fost nevoită să treacă două tururi preliminare pentru a accesa tabloul principal. Ieri, a învins una dintre favoritele competiției, pe ucraineanca Kateryna Baindl (86 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Rusoaica are un stil agasant, se evidențiază printr-o defensivă bună, trimite înapoi multe mingi și forțează greșeala adversarei.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea meciului Patricia Țig - Ekaterina Makarova, din optimile Transylvania Open:

• Makarova a avut o frecvență impresionantă a primului serviciu în victoria cu Baindl, din primul tur. A pus în teren prima minge în 73% din cazuri

• Țig a avut o frecvență de 61% a primului serviciu în victoria cu Matoula

• Țig și Makarova nu s-au înfruntat niciodată în circuitul WTA

• Ekaterina Makarova se simte ca acasă în România. După participarea la US Open a evoluat la turneele de la București și Slobozia. A și câștigat competiția W25 din Ialomița

• Până la Transylvania Open, Patricia Țig disputase 10 meciuri pe hard în anul 2023. A câștigat doar 3 dintre ele

• Datorită parcursului de la Transylvania Open, Makarova va urca pe cea mai bună poziție din carieră în clasamentul WTA. O victorie astăzi ar duce-o până pe locul 182 mondial, o motivație suplimentară pentru rusoaică.

Pe Superbet, cota pentru victoria Ekaterinei Makarova și peste 20.5 game-uri în meci este @3.00. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Patricia Maria Țig vs Ekaterina Makarova
Pronostic:
2 & peste 20.5 game-uri
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro