Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Victoria Tomova

BETFAIR EXCHANGE

Începem pronosticurile de la Transylvania Open cu meciul Anei Bogdan, favorita nr.5 la câștigarea trofeului de la Cluj Napoca. 

 Ana Bogdan este o jucătoare de 30 ani din România, aflată momentan pe locul 72 WTA. Ea a progresat mult in ultimii 2 ani si are performanțe notabile pe toate suprafețele. Are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă. In 2023 are optimi la Dubai, optimi la Eastbourne, tur 3 la Wimbledon, iar acum se afla in cea mai bună perioadă a anului, reușind să își păstreze titlul de la Iași luna trecută si sa câștige Challrnger-ul de la Parma. Aici vine după o pauza de 3 săptămâni.

cota2.ro

Viktoryia Tomova este o jucătoare din Bulgaria de 28 ani, actualmente pe locul 98 WTA. Deși nu este chiar tânără, Tomova a reușit în premieră să intre în top 100 abia în 2022, având o carieră mai degrabă modestă. Ea joacă în general în turnee mici, de nivel inferior, acolo unde are rezultate relativ bune în fața unor adversare slabe. Anul acesta are titlu la Challenger-ul de la Chicago, titlu la Zaragoza ITF si victorii cu Bronzetti, Andreeva ori Zanevska.

Deși provin din aceeasi generație, Ana are experienta net superioara la nivel WTA si ma aștept sa câștige acest meci. Ea are recent victorii cu Samsonova, Martic, Rogers ori Sorana Cirstea, vine după un titlu castigat, in timp ce Tomova nu a trecut mai mult de 2 tururi la vreun turneu WTA in acest an. Merg pe o victorie scurta a jucătoarei noastre.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ana Bogdan vs Victoria Tomova
Pronostic:
Victorie Ana Bogdan 2-0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro