Ponturi Pariuri Tenis Maxime Cressy vs Gauthier Onclin

BETFAIR EXCHANGE

Pentru astăzi va propun un pronostic din calificările turneului de la Antwerp, acolo unde se întâlnesc Maxime Cressy si Gauthier Onclin. 

Maxime Cressy este un jucător american de 26 ani, ajuns pe locul 112 ATP. El este in opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit, unul dintre singurii care încă joacă serviciu-vole si un jucător all in pentru care nu există vreo diferență între primul și al doilea serviciu. Meciurile sale sunt presărate cu foarte mulți ași, dar cu și mai multe duble greșeli, fiind lider autoritar la acest capitol în circuit. Cressy preferă suprafețele rapide, în special hardul indoor și iarba, acolo unde își poate pune în valoare arma principală, serviciul, și poate obține multe puncte ușoare. Are titlu la Newport in 2022, an în care a mai jucat alte 2 finale la Melbourne și Eastbourne, iar in luna februarie a acestui an a jucat finala la Montpellier, pierdută contra lui Sinner. De atunci insa forma sa este groaznică si a coborât peste 70 locuri in clasamentul ATP pierzând peste 80% din meciuri. In uitimul timp dă semne de revenire, reușind să câștige challenger-ul de la Rennes, insa oricum este mult sub nivelul sau.

cota2.ro

Gauthier Onclin este un jucător belgian de 22 ani, aflat pe locul 206 ATP. El joacă in general in turnee de nivel inferior, ITF si uneori Challenger si nu a reusit încă să facă pasul catre tenisul mare, rezultatele lui fiind in general modeste. Anul acesta are un trofeu la Bressuire ITF, insa acolo a intalnit adversari extrem de limitați fiind principalul favorit. Onclin servește relativ bine, insă comite multe greșeli nefortate. Are victorii cu Zeppieri, Ymer sau Ionel, insa reușește rar surprize contra jucătorilor mai bine cotați.

Cressy trebuie să iși imbunătățească performantele la turneele rămase de disputat in 2023 pentru a se putea califica direct pe tabloul principal la Australian Open si pentru a reveni in top. Suprafața de la Antwerp este pe placul lui, pe indoor fiind unul dintre cei mai buni sportivi din circuit, cu un serviciu extrem de greu de returnat. Onclin este un jucător modest, care joaca rar la nivel ATP. Anul acesta, in meciurile cu jucatori mai importanți, nu a luat set cu Goffin sau Bonzi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Maxime Cressy vs Gauthier Onclin
Pronostic:
Victorie Cressy 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro