Ponturi Pariuri Tenis Grigor Dimitrov vs Andrey Rublev

Superbet

In cea de-a doua semifinala a Masters-ului de la Shanghai avem meciul dintre Grigor Dimitrov si Andrey Rublev. Aveți mai jos pronosticul meu.

Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 19 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în in ultimii ani semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta s-a menținut pe linia de plutire, are finala la Geneva pe zgură sau semifinale la Rotterdam in sala, in timp ce la Australian OPEN, Roland Garros, Wimbledon si US Open a trecut câte 3 tururi fiind eliminat de fiecare data in optimi. Aici a trecut de Vukic, Khachanov, Alcaraz si Jarry.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlurile de la Monte Carlo si Bastad. Are si finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, dar si sferturi la Wimbledon si US Open când a pierdut cu Djokovic si Medvedev. Aici i-a bătut pe Halys, Mannarino, Paul si Humbert fără sa piarda set.

Dimitrov a jucat foarte bine aici si deși a avut un traseu mult mai greu decât al adversarului sau a fost impresionant. A servit impecabil având procentaje enorme cu primul serviciu in fața unor jucatori buni, 86% cu Vukic, 85 % cu Khachanov sau 90% cu Jarry sau 73% cu Alcaraz . Linia oferita de Superbet, de 73.5 % puncte câștigate de Dimitrov cu primul serviciu mi se pare Value.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Grigor Dimitrov vs Andrey Rublev
Pronostic:
Dimitrov - peste 73.5 % puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro