Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Sebastian Korda

BETFAIR EXCHANGE

Meci foarte tare in sferturile de finală de la Shanghai, acolo unde se întâlnesc americanii Ben Shelton si Sebastian Korda.

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 20 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul, Tiafoe ori Sinner. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor, iar la US Open a avut un traseu formidabil fiind eliminat in semifinale. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. Aici a trecut de Munar, Safiulin, iar in optimi a reusit victoria carierei contra lui Sinner.

cota2.ro

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 31 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are finala la Astana, sferturi la Australian Open si semifinale la Queens. Acum pare in forma buna, iar aici vine după finala pierdută inexplicabil contra lui Mannarino la Astana. Aici a trecut pe rând de Bu, Medvedev si Cerundolo fără sa piarda set, fiind dominant inclusiv contra fostului lider mondial.

Este prima partidă directă intre cei doi jucatori in care americanii își pun toate speranțele pentru a reveni in topul tenisului masculin in acest deceniu. Deși multă lume este impresionată de parcursul recent al lui Ben, eu îl văd favorit pe Korda, jucătorul mai echilibrat, mai experimentat si mai bun in schimburile lungi. Dacă nu ar fi avut atât de multe probleme fizice cred că Korda ar fi fost de nivelul lui Sinner, Rune si chiar Alcaraz in acest moment si voi merge pe victoria lui.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ben Shelton vs Sebastian Korda
Pronostic:
Victorie Korda
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro