Ponturi Pariuri Tenis Tommy Paul vs Andrey Rublev

BETANO

Vin cu un nou pronostic special de la Shanghai, acolo unde in optimile de finala se întâlnesc Tommy Paul si Andrey Rublev. Vedeti in cele ce urmeaza despre ce este vorba. 

Tommy Paul este un jucător american de 26 ani, clasat pe locul 12 ATP. El şi-a îmbunătățit mult jocul în ultimii 2 ani și a reușit să intre între primii 20 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune foarte bune precum semifinale la Australian Open, finale la Acapulco si Eastbourne, optimi la Wimbledon, semifinale la Toronto, sferturi la Atlanta, Montreal și Paris sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în ultimii ani pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic, insa a avut si multe momente de inconstanta. A trecut aici de Ofner si Fils.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlurile de la Monte Carlo si Bastad. Are si finala de la Halle pierdută împotriva lui Bublik, dar si sferturi la Wimbledon si US Open când a pierdut cu Djokovic si Medvedev. Aici i-a bătut pe Halys si Mannarino fără sa piarda set.

Cei doi s-au intalnit de 5 ori in carieră, iar in 4 dintre meciuri Rublev a avut mai mulți asi. Pe hard scorul asilor a fost 5-3 la Washington, 6-5 la Indian Wells si 4-2 la Gijon, de fiecare dată in favoarea jucătorului rus. Andrey a progresat mult la serviciu si sunt rare meciurile in care el nu trimite măcar 6 ași. Aici a trimis 14 asi contra lui Halys si 6 contra lui Mannarino intr-un meci extrem de scurt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tommy Paul vs Andrey Rublev
Pronostic:
Rublev - Primul la 6 asi
Cota
2.27
Cota finala: 2.27
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro