Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Ben Shelton

UNIBET

Continuam avancronicile de la Shanghai, iar meciul ales astăzi este cel din optimile de finala intre Jannik Sinner si Ben Shelton. Aveți mai jos pronosticul meu.

Jannik Sinner este jucătorul momentului in tenisul masculin, iar începând din acesta săptămâna a ajuns pe locul 4 ATP. La la doar 21 ani el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 9 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 6 finale, are titluri la Montpellier, Toronto si Beijing si victorii cu Alcaraz ori Medvedev. A trecut in primele 2 tururi de Giron si Baez si a ajuns la 15 victorii in cele 17 partide desfășurate anul acesta pe hard.

cota2.ro

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 20 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego, Fognini, McDonald, Paul ori Tiafoe. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor, iar la US Open a avut un traseu formidabil fiind eliminat in semifinale. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide.

Sinner a jucat enorm in ultima perioadă, iar acest lucru s-a văzut si in meciul cu Baez când a dat semne de oboseala si a pierdut in fata micuțului argentinian. Evident el este favorit si azi, insa Ben Shelton este on fire in ultimul timp si cu siguranța ii poate da o replica pe măsură. Chiar dacă va pierde, văd un meci echilibrat si voi merge pe handicap +3.5 Game-uri Shelton.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Jannik Sinner vs Ben Shelton
Pronostic:
Ben Shelton +3.5 Game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.09
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro