Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Daniil Medvedev

BETFAIR EXCHANGE

Meci foarte tare la Shanghai, acolo unde se întâlnesc doi dintre sportivii de top pe hard, Sebastian Korda si Daniil Medvedev. Mai jos aveți Avancronica meciului si pronosticul propus.

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 26 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open si semifinale la Queens. Acum pare in forma buna, iar aici vine după finala pierdută inexplicabil contra lui Mannarino la Astana.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta si are numai puțin de 9 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Aici vine după doua finale la rând pierdute, cu Djokovic la US Open si Sinner la Beijing.

Se întâlnesc doi sportivi înalți , care câștiga multe puncte usoare la serviciu si sunt foarte greu de break-uit. Cotele îl arată favorit cert pe Medvedev,, insă Korda l-a învins pe rus cu 3-0 la Australian Open si in niciun caz nu este victima sigura. Vad o partida echilibrata, cu tie-break sau set decisiv. Merg cu încredere pe over.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sebastian Korda vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Peste 21.5 Game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 8.55
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro