Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

Superbet

Marseille și Brighton se înfruntă în runda secundă a grupei B din UEFA Europa League. Meciul este programat astăzi, de la ora 19:45. Marseille a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor, iar ultrașii au întors clubul pe dos. Au presat și au reușit să îndepărteze conducerea, dar și pe antrenorul Marcelino. Locul i-a fost luat de Gennaro Gattuso. Italianul a debutat în week-end cu un eșec, 2-3 pe terenul lui Monaco. Cu suporterii în spate, francezii sunt obligați să iasă astăzi la joc. În primul meci din grupă, Marseille a remizat 3-3 pe terenul lui Ajax.

Brighton este, probabil, cea mai spectaculoasă formație din marile campionate ale Europei. Roberto de Zerbi a pus în pratică o tiki-taka extremă, un fotbal în care toată lumea se aruncă în atac și în care defensiva e neglijată. „Pescărușii” nu traversează cea mai bună perioadă. Vin după un eșec 1-6 în Premier League, cu Aston Villa, iar în Europa League au pierdut la debut, 2-3 contra lui AEK Atena.

cota2.ro

• în toate cele 7 meciuri disputate de Brighton în acest sezon de Premier League s-au marcat peste 2.5 goluri

• media de goluri în partidele lui Brighton este fabuloasă, 4.7 reușite/meci

• și meciurile disputate de Marseille în Ligue 1 au produs spectacol, o medie de 2.9 goluri/dispută

• 16.57 ocazii de gol/meci și-a creat Brighton în acest sezon de Premier League

• 15 ocazii de gol, 7 șuturi pe poartă și 11 cornere a avut Brighton în primul meci din grupă, eșecul cu AEK Atena.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Marseille - Brighton este @1.33.

-------------------------

Fiorentina și Ferencvaros sunt adversare în runda secundă a grupei F din Conference League, astăzi, de la ora 22:00. Fiorentina, finalista ediției trecute din Conference League, l-a păstrat antrenor pe Vincenzo Italiano. A reușit câteva mutări interesante în perioada de mercato, iar rezultatele din acest debut de sezon sunt bune. Gruparea viola a pierdut un singur meci din primele 7 jucate în Serie A, are 14 puncte, la fel ca Napoli, ocupanta locului 3. La debutul în grupa europeană, Fiorentina a remizat spectaculos pe terenul lui Genk, scor 2-2. 

Ferencvaros, campioana Ungariei, a devenit o prezență constantă în grupele cupelor europene. Maghiarii sunt atât de ambițioși încât au considerat un eșec ratarea Ligii Campionilor, așa că de o lună îl au antrenor pe Dejan Stankovic, legendarul mijlocaș al lui Inter. Ferencvaros a început grupa cu o victorie clară, 3-1 în fața lui Cukaricki. În campionat s-a instalat deja confortabil în poziția de lider și vine după victoria sezonului, 6-1 contra rivalei locale MTK Budapesta. 

• 15 goluri a marcat Fiorentina în primele 7 etape din Serie A. Partidele grupării viola oferă cea mai ridicată medie de goluri din competiție

• 10 victorii consecutive are Ferencvaros în toate competițiile

• în toate meciurile disputate de Fiorentina pe teren propriu în acest sezon s-a marcat cel puțin un gol în repriza secundă

• Ferencvaros are o serie incredibilă în deplasare. în ultimele 6 partide jucate pe teren străin a marcat nu mai puțin de 35 de goluri.

Pe Superbet, cota pentru interval goluri 1-3 în repriza secundă din Fiorentina - Ferencvaros este @1.25.

--------------------------

Molde și Bayer Leverkusen se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei H din Europa League. Molde, campioana Norvegiei, a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor, iar campionatul e în mare măsură compromis, locul 5, la 4 puncte de cupele europene, când mai sunt de disputat 9 etape. Trupa antrenată de Erling Moe traversează însă un moment bun. Tocmai a învins cu 4-0 liderul Viking. Acum caută și primul punct în grupa europeană. La debut a fost un eșec 0-1 pe terenul lui Qarabag. 

Bayer Leverkusen e senzația startului de sezon în Europa. Xabi Alonso și-a adus fotbaliștii de care avea nevoie în vară, Granit Xhaka lider la mijlocul terenului și doi golgeteri veritabili, pe Alejandro Grimaldo și Victor Boniface. „Farmaciștii” au victorii pe linie în actuala stagiune, excepție făcând remiza 2-2 de pe terenul lui Bayern Munchen. Lueverkusen e lider în Bundesliga după primele 6 runde, iar în Europa League s-a distrat în prima etapă, victorie 4-0 contra suedezilor de la Hacken. 

• 22 de ocazii de gol și 10 șuturi pe spațiul porții a expediat Leverkusen în duelul cu Hacken

• Leverkusen are cel mai bun atac din Bundesliga, 20 de goluri înscrise în 6 runde

• nigerianul Victor Boniface a marcat 6 goluri în cele 6 apariții din Bundesliga. Mai are câte un gol și în Cupa Germaniei și în Europa League

• nici forța ofensivă a lui Molde nu e de neglijat. Are al doilea cel mai bun atac din Norvegia, 52 de goluri înscrise în 23 de partide. 

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri în prima repriză din Molde - Leverkusen este @1.28. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Marseille vs Brighton
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Fiorentina vs Ferencvaros
Pronostic:
Interval goluri a doua repriză 1-3
Cota
1.25
Molde vs Leverkusen
Pronostic:
Peste 0.5 goluri prima repriză
Cota
1.28
Cota finala: 2.13
Profit: 5.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro