Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

FSV Hollenbach și FC Holzhausen se înfruntă astăzi, de la ora 15:30, în runda cu numărul 11 din Oberliga Baden-Württemberg, al cincilea eșalon al fotbalului german. FSV Hollenbach este un club înființat în anul 1970 și sponsorizat de o celebră fabrică locală de echipament sportiv. Sprijinită și de autoritățile locale cu o mai mare intensitate, echipa trăiește cele mai bune clipe de la înființare. Salvată in-extremis de la retrogradare sezonul trecut, acum, sub comanda lui Martin Lanig, pare capabilă să lupte pentru locurile fruntașe. Lotul conține și 3 fotbaliști străini, vedetele fiind africanii Boris Nzuzi (atacant, 31 de ani) și Baba Mboji (fundaș central, 26 de ani). În primele 10 etape din campionat, FSV Hollenbach a strâns 20 de puncte și ocupă locul 4. E la un singur punct în spatele poziției de baraj.

FC Holzhausen este la polul opus în acest debut de sezon. A acumulat doar 7 puncte și ocupă penultima poziție. Clubul are o istorie de 90 de ani, dar abia în această vară a reușit să promoveze pentru prima dată în al cincilea eșalon. Bani pentru obiective mai îndrăznețe nu există. Orașelul unde își are sediul echipa are puțin peste 12.000 de locuitori, iar clubul are mai multe secții sportive, inclusiv gimnastică și handbal. Lotul echipei de fotbal este format în întregime din localnici.

cota2.ro

• FSV Hollenbach a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui FC Holzhausen sezonul trecut, ambele cu 2-0

• Cele două formații au promovat la braț. FSV Hollenbach a fost prima, FC Holzhausen a avut nevoie de baraj

• 22 de goluri a marcat FSV Hollenbach în primele 10 runde. FC Holzhausen a înscris doar 9 în același interval

• Hannes Schrerer, atacantul lui FSV Hollenbach, a marcat deja 9 goluri în actuala stagiune. Ocupă locul 2 în clasamentul golgeterilor

• Hollenbach e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui FSV Hollenbach este @1.40.

---------------------------------

Dorking Wanderers și Kidderminster se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 14 din National League, al cincilea eșalon fotbalistic al Angliei. Dorking este un club cu o poveste aparte. A apărut în 1999, când omul de afaceri Marc White, fotbalist amator, a vrut să răzbune dispariția echipei de suflet, Wimbledon. A înființat Dorking Wanderers alături de un grup de prieteni, iar ce a urmat e demn de o peliculă la Hollywood. În 23 de ani, echipa a reușit 12 promovări și a ajuns din al 17-lea eșalon până la ușa fotbalului profesionist. Lotul de acum este un mixt interesant între tineri recrutați de la formațiile mici din zonă si fotbaliști experimentați precum veteranii din apărare, Barry Fuller (ex-Chartlon) sau Tony Craig (ex-Crystal Palace). Dorking ocupă locul 11 după 13 etape disputate. Are 18 puncte, unul sub zona de play-off.

Kidderminster are un start de sezon pe care vrea să îl uite. E ultima în National League, cu doar 7 puncte acumulate în 13 etape. Are și cel mai slab atac din competiție. Managerul Russell Penn, în funcție din vara lui 2020, încă are parte de sprijinul conducerii, el fiind cel care a adus promovarea la finalul stagiunii trecute.

• 15 goluri a marcat Dorking în acest sezon. Kidderminster a înscris doar 7, cel mai slab atac din campionat

• Dorking a câștigat singurul meci direct disputat contra lui Kidderminster, scor 3-2. Partida s-a jucat în ianuarie 2023, în FA Trophy

• Kidderminster a pierdut ultimele 5 meciuri jucate în deplasare

• Kidderminster are lotul decimat de accidentări. McNally, Percival, Lambert, Byrne și Preston nu au făcut deplasarea.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Dorking sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.40.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FSV Hollenbach vs FC Holzhausen
Pronostic:
1
Cota
1.40
Dorking Wanderers vs Kidderminster
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Cota finala: 1.96
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro