Ponturi Pariuri Tenis Richard Gasquet vs Sebastian Korda

BETFAIR EXCHANGE

Meci tare in sferturi la Winston Salem intre Richard Gasquet si favoritul gazdelor Sebastian Korda. Aveți mai jos Avancronica si pronosticul. 

Richard Gasquet a ajuns la 36 ani și se menține pentru al 18-lea sezon consecutiv printre cei mai buni 100 jucători ai lumii. În această perioadă el a câștigat numai putin de 15 turnee și a ajuns în 4 semifinale de mare șlem, de 3 ori la Wimbledon si o data la US Open. O carieră așadar extrem de bună pentru un jucător extrem de spectaculos care aduce aminte în multe momente de Federer. Chiar dacă odată cu trecerea anilor nivelul său a mai scăzut, Gasquet rămâne un jucător competitiv,iar anul acesta a câștigat turneul de la Auckland unde i-a invins pe Goffin, respectiv Norrie in finală.

cota2.ro

Sebastian Korda este un jucător american de 23 ani , aflat pe locul 33 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Anul acesta a jucat puțin, insa are sferturi la Australian Open si semifinale la Queens. Acum pare in forma buna, iar aici a trecut de Bonzi si Fucsovics.

Korda este un jucător extrem de talentat, care dacă nu ar fi fost măcinat de accidentări îl vedeam de nivelul colegilor de generație,Sinner, Rune ori Alcaraz. Joaca in fata propriilor suporteri in fata lui Gasquet, un veteran si nu îl vad sa aibă probleme. Cred ca americanul va domina fizic partida.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Richard Gasquet vs Sebastian Korda
Pronostic:
Victorie Korda 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro