Ponturi Pariuri Tenis Max Purcell vs Tallon Griekspoor

BETFAIR EXCHANGE

In optimile de finala de la Winston Salem, ultimul turneu de hard premergător US Open , avem meciul dintre MAX Purcell si Tallon Griekspoor. Mai jos avem Avancronica si pronosticul. 

Max Purcell este un jucător australian de 25 ani momentan pe locul 47 ATP. El este insa in tenisul cu adevărat important in proba de simplu abia de anul trecut, atunci când a intrat pentru prima data in top 100 si a avut rezultate bune pe suprafețele rapide. El joaca in general in turnee de nivel Challenger, acolo unde mai mereu ajunge in fazele finale. In ultimele 3 luni are titlu la Pune Challenger si finale la Lille, Busan si Gwangju având o rată impresionantă de meciuri câștigate in 2023. In ultima luna a impresionat insa si la nivel ATP, are victorie la Toronto cu Auger Alliasime, iar la Cincinnati i-a învins pe Popyrin, Harris, Ruud si Wawrinka, pierzând greu in sferturi cu Alcaraz după ce a castigat primul set. A trecut aici de Cecchinato si Kuznetsov.

cota2.ro

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 25 ATP. El este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspoor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee in ultimii 2 ani si a avut o perioadă incredibilă în perioada 2021-2022, in care a legat numai puțin de 28 victorii consecutive. In 2023 a castigat primele titluri ATP din carieră, la Pune în debutul anului pe hard si la Hertogenbosch luna trecută pe iarbă, reușind victorii cu Hurkacz ori Thompson. Pe hardul american are finala de la Washington când a pierdut contra lui Evans si victorii cu Fritz ori Monfils. A trecut in primul tur de Draper care s-a retras.

Se întâlnesc doi jucatori foarte buni la serviciu, dar cu destule carente pe retur. Cei mai probabil vom avea un meci lung, cu tie-break-uri ori set decisiv. Suprafața rapidă de la Winston Salem favorizează jucătorii înalți si puternici, așa cum este cazul astăzi. Merg cu încredere pe over.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Max Purcell vs Tallon Griekspoor
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro