Ponturi Pariuri Tenis Anhelina Kalinina vs Ana Bogdan

BETANO

Continuăm perioada foarte bună si urmărim un nou win, la partida din turul 1 de la Cleveland intre Anhelina Kalinina si Ana Bogdan.

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 26 ani, momentan pe locul 28 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. În ultimii 2 ani are finala la Roma, sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina, Keys ori Kudermetova. Ea preferă jocul pe hard acolo unde servește bine plasat, având o rată mare de puncte câștigate pe primul serviciu. Pe finalul anului trecut a avut rezultate foarte bune hard indoor, a câștigat titlul de la Limoges Challenger și a ajuns în semifinale la Shrewsbury și Angers. Aici vine după o înfrangere incredibila in turul 2 la Cincinatti, fiind întoarsă de Jabeur după 5-1 in decisiv.

cota2.ro

Ana Bogdan este o jucătoare de 30 ani din România, aflată momentan pe locul 59 WTA. Ea a progresat mult in ultimii 2 ani, si vine după un an 2022 foarte bun, cu 34 victorii din 50 de partide și performanțe notabile pe toate suprafețele. Are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și Parma, și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă. In 2023 are optimi la Dubai, optimi la Eastbourne, tur 3 la Wimbledon, iar acum se afla in cea mai bună perioadă a anului, reușind să își păstreze titlul de la Iași luna trecută. Are recent victorii cu Rogers, Martic, Cirstea ori Samsonova.

Mă aștept la un meci echilibrat, intre două sportive care de regulă sunt implicate in meciuri lungi, cu multe răsturnări de situație si chiar seturi decisive. Meciurile Anei Bogdan din ultima perioada au fost adevărate maratoane, culminând cu partida de la Wimbledon, 18-20 in tie-breakul setului decisiv. De asemenea 8 din ultimele 10 meciuri disputate de Ana au avut peste 2 ore. De cealaltă parte, Kalinina are 4 tie-break-uri in ultimele 5 partide disputate si vine după un meci de 164 minute contra lui Ons Jabeur. Merg si azi pe over la durata.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anhelina Kalinina vs Ana Bogdan
Pronostic:
Durata meciului - Peste 105.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro