Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Hubert Hurkacz

Superbet

In prima semifinală de la Cincinnati avem un meci foarte tare intre Carlos Alcaraz si Hubert Hurkacz. Aveți mai jos Avancronica partidei si pronosticul nostru. 

Carlos Alcaraz este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 12 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si Wimbledon si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 5 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și Djokovic si Tommy Paul. Vine in sezonul de hard american după trofeul de la Wimbledon, iar Așteptările sunt mari, fiind campionul en-titre de la US Open. A trecut de Thompson, Paul si Purcell.

cota2.ro

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 20 ATP. El a câștigat anul acesta la Marseille cel de-al 6-lea titlu ATP al carierei, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. Anul acesta a fost inconstant, insă indiferent de rezultatele partidelor in care a fost implicat, serviciul i-a funcționat întotdeauna. Aici a fost foarte bun si a trecut pe rând de Kokkinakis, Coric, Tsitsipas si Popyrin având procentaje incredibile cu primul serviciu.

După finala de la Wimbledon, Alcaraz a pierdut minim 1 set in 7 din cele 8 partide disputate si in opinia mea va avea un meci foarte greu si astăzi. Hurkacz servește impresionant, a avut procentaje de peste 80% cu primul serviciu si poate câștiga multe Game-uri usoare la serviciu. Cei doi s-au întâlnit si in urma cu o săptămâna la Toronto, când am avut un meci de aproape 3 ore cu 35 de Game-uri. Merg cu încredere pe over si de această dată.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro