Ponturi Pariuri Fotbal Croația vs Spania

Superbet

Spania și Croația dispută astăzi, de la ora 21:45, finala Ligii Națiunilor. Spania caută primul trofeu după titlul european cucerit în 2012. Din generația de atunci au mai rămas doar doi supraviețuitori, fundașii laterali Jordi Alba și Jesus Navas. Federația de la Madrid încearcă întinerirea și a considerat că omul potrivit pentru asta este Luis de la Fuente, fostul selecționer al reprezentativei U21. Un lucru este cert, stilul de joc a rămas același, o morișcă de pase fără sfârșit. În semifinale, „Furia Roja” a trecut, meritat, de Italia, scor 2-1. Golul decisiv a venit în minutul 88, de la rezerva Joselu.

Generația de aur a Croației, condusă de un Luka Modric irezistibil, continuă să scrie pagini de istorie. Finalista Mondialului din 2018 este acum într-o nouă finală majoră. Iar prestația din penultimul act, victorie 4-2, după reprizele de prelungiri, în fața gazdelor din Olanda, ne arată că nimic nu îi sperie.

cota2.ro

Croații au dat toate măsurătorile peste cap în semifinală. Inclusiv veteranul Modric a alergat peste 13 kilometri, dar recordul i-a aparținut lui Brozovic. Mijlocașul lui Inter a parcurs nu mai puțin de 18 km. 

Cel mai recent meci direct dintre Spania și Croația s-a jucat în mai 2021, în optimile Campionatului European. A fost 3-3 după cele 90 de minute, ibericii câștigând 5-3 după prelungiri.

Alte informații și statistici înaintea finalei de la Rotterdam:

·      Alvaro Morata a marcat în ultimul meci direct dintre Spania și Croația. În total are două goluri înscrise contra croaților 

·      Și Andrej Kramaric a marcat un gol în disputele Croația – Spania

·      30 de goluri a marcat Morata în tricoul primei reprezentative a Spaniei. Este golgeterul detașat al actualului lot

·      24 de goluri a marcat Kramaric pentru prima reprezentativă croată

·      Morata este primul executant al penalty-urilor în naționala Spaniei

·      Lui Kramaric îi revine responsabilitatea executării loviturilor de la 11 metri în cazul Croației. Vârful lui Hoffenheim a transformat una și în semifinala cu Olanda.

Pe Superbet, SuperPariul Kramaric va avea peste 0.5 șuturi pe poartă și Morata va avea peste 0.5 șuturi pe poartă are cota @2.25.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Croația vs Spania
Pronostic:
Morata minim un șut pe poartă & Kramaric minim un șut pe poartă
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro