Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

BETANO

Gualaceo și Guayaquil City se înfruntă astăzi, de la ora 23:30, în runda cu numărul 15 din primul eșalon fotbalistic al Ecuadorului. Gualaceo este un club înființat în urmă cu 23 de ani. A ajuns pe prima scenă în 2021 și pare să nu aibă emoții în a se menține nici anul acesta. Formația pregătită de Leonardo Vanegas ocupă locul 11 din 16 formații. A strâns 15 puncte în 14 runde, grosul fiind obținut acasă. Gualaceo își dispută partidele de pe teren propriu pe unul dintre stadioanele aflate la cea mai mare altitudine din lume, la 2.500 de metri. Pentru orice vizitator este un coșmar să se adapteze în astfel de condiții. 

Guayaquil este penultima clasată, cu doar 12 puncte, și cu o serie de anomalii care explică situația din clasament. Are cel mai subțire lot din campionat, cu doar 22 de fotbaliști. Și mai bizară este distribuția celor 16 goluri marcate în actuala stagiune. 12 dintre ele au fost semnate de același jucător, atacantul Miguel Parrales.

cota2.ro

• Gualaceo a câștigat unicul meci direct disputat pe teren propriu contra lui Guayaquil, în mai 2022, scor 2-1

• Ambele goluri au fost marcate atunci de Joaquin Verges. Vârful de 31 de ani este golgeterul lui Gualaceo și în actualul campionat, cu 4 goluri și 6 pase decisive

• 11 goluri a marcat Gualaceo în cele 7 partide disputate pe teren propriu 

Guayaquil are un bilanț dezastruos în deplasare. A obținut un singur punct în 7 partide. A marcat doar 3 goluri și a încasat 18.

Pe Betano, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui Gualaceo (1X) este @1.26.

👉600 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE oferite de Betano la înregistrare prin acest link👈

Benin și Senegal se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 5 a grupei L de calificare la Cupa Africii. Benin nu s-a calificat vreodată la un Campionat Mondial și nu are performanțe remarcabile nici pe plan continental. A participat la 4 ediții ale Cupei Africii și deține o contraperformanță unică. Deși nu a câștigat vreun meci în istoria participărilor la turneul final, s-a calificat în sferturi la ediția din 2019. Neamțul Gernot Rohr, numit selecționer în februarie 2023, are un singur fotbalist de marcă în lot, pe Steve Mounie, atacantul lui Brest. Benin a strâns 4 puncte în primele 4 partide din actuala grupă și luptă cu Mozambic pentru poziția secundă. 

Senegalul are o generație fabuloasă, rezultatele venind în consecință. Au câștigat ultima ediție a Cupei Africii, iar la Campionatul Mondial din Qatar au depășit faza grupelor. Aliou Cissé este unul dintre cei mai norocoși selecționeri. Deși echipa e sigură de primul loc în grupă, punctaj maxim, toate vedetele au fost chemate pentru actuala acțiune, în frunte cu Mane, Koulibaly, Kouyate, Sarr sau Gueye.

• Senegal a câștigat cu 3-1 partida tur din grupă. Sadio Mane a bifat un hattrick

• Senegal a dominat-o categoric pe Benin în acel meci: 61% posesie, 24-6 ocazii de gol și 10-2 șuturi pe poartă 

• Senegal nu a pierdut niciodată un meci direct contra Beninului. A câștigat ultimele 6 dispute

• 18 este locul ocupat de Senegal în ierarhia FIFA. Benin ocupă poziția 92

• 271.30 milioane de euro valorează lotul Senegalului de la această acțiune. Cel al Beninului este cotat la 18.93 milioane.

Pe Betano, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria Senegalului este @1.21.

OFERTĂ FĂRĂ DEPUNERE: Bonus CASH + rotiri GRATIS! Click AICI pentru revendicare!

Albania și Republica Moldova sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 3 a grupei E de calificare la Euro 2024. Albania a fost prezentă la un singur turneu final în istorie, Europeanul din 2016, atunci când reușea să învingă România în faza grupelor. Pregătită din ianuarie anul acesta de brazilianul Sylvinho, naționala albaneză a început campania de calificare cu un eșec, 0-1 în fața favoritei Polonia. Cum din grupă mai fac parte Cehia, Moldova și Insulele Feroe, iar primele două clasate se califică, situația e sub control. Mai ales că lotul este unul bun, cu fotbaliști precum Asllani (Inter), Djimsiti (Atalanta), Bajrami (Sassuolo), Hysaj (Lazio) sau Strakosha (Brentford).

Republica Moldova nu a participat la vreun turneu final și nici nu își poate propune curând acest lucru. De altfel, remizele obținute cu Cehia și Andorra în primele două meciuri din grupă au reprezentat motiv de sărbătoare la Chișinău. Lotul este incomparabil mai slab decât cel albanez. Nu poate fi altfel când vedetele naționalei sunt considerați Vadim Rață sau Vitalie Damașcan, fotbaliști care vin din play-out-ul Ligii 1, de la Voluntari.

• Albania și Republica Moldova au fost adversare și în preliminariile pentru Euro 2020. Albanezii au câștigat ambele partide, 4-0 și 2-0

• Doar 2 șuturi pe spațiul porții Albaniei au expediat moldovenii în cele două partide amintite

• 74.40 milioane de euro valorează lotul Albaniei. Cel al Moldovei e cotat la 15.30 milioane

• 68 este locul ocupat de Albania în ierarhia FIFA. Moldova ocupă poziția 171.

Pe Betano, cota pentru victoria Albaniei este @1.37.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gualaceo vs Guayaquil
Pronostic:
1X
Cota
1.26
Benin vs Senegal
Pronostic:
X2
Cota
1.21
Albania vs Moldova
Pronostic:
1
Cota
1.37
Cota finala: 2.09
Profit: 5.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro