Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

BETANO

Anadolu Efes și Pinar Karsiyaka dispută astăzi, de la ora 20:00, al doilea meci al finalei primei ligi de baschet din Turcia. Anadolu Efes nu a reușit să își apere trofeele câștigate în ultimii doi ani în Euroligă, dar e pregătită să își ia revanșa în competiția internă. Lotul este în continuare unul stelar pentru nivelul Europei, având în componență staruri precum Micic, Larkin, Clyburn sau Pleiss. În semifinalele campionatului, formația din Efes și-a învins marea rivală, pe Fenerbahce, în urma unor prestații ofensive excepționale.

Pinar Karsiyaka este revelația sezonului, o echipă care și-a depășit de mult limitele. A încheiat sezonul regulat abia pe locul 4 și a profitat în semifinale de problemele de lot pe care le-a avut Turk Telekom.

cota2.ro

• Anadolu Efes a câștigat primul meci al finalei cu Pinar, scor 82-72

• Anadolu Efes a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri jucate în sala proprie în fața lui Pinar

• Pinar a pierdut 5 din ultimele 7 deplasări

• Vasilije Micic, dublu MVP al Euroligii în tricoul lui Efes, a activat forma de play-off. Dacă în sezonul regulat a avut o medie de 16.1 puncte/meci, în ultimele 3 partide a reușit 24, 27 și 25 de puncte.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Anadolu Efes la handicap -2.5 puncte este @1.36.

👉600 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE oferite de Betano la înregistrare prin acest link👈

Partizan Belgrad și Steaua Roșie Belgrad dispută astăzi, de la ora 21:00, al doilea meci al finalei din ABA League. Partizan Belgrad, formație de mare tradiție a baschetului european, a investit enorm în ultimii ani pentru a reveni în elită. În 2021 au reușit să îl aducă antrenor pe Željko Obradovic, după o perioadă glorioasă petrecută la Fenerbahce. Și lotul arată într-un mare fel, cu Punter, LeDay, Lessort sau Papapetrou. Cea mai bună dovadă a forței alb-negrilor o reprezintă parcursul din Euroligă. Au fost la câteva secunde de calificarea în Final Four, un eșec dramatic în meciul decisiv al sfertului cu Real Madrid. 

Steaua Roșie Belgrad a rămas ușor în umbra marii rivale. În Euroligă a ratat calificarea în play-off, un bilanț de 17-17, iar în ABA League s-a clasat pe poziția secundă, tot în spatele lui Partizan.

• Partizan a câștigat primul meci al finalei, disputat în urmă cu două zile, scor 88-80

• americanii lui Partizan, LeDay (24 de puncte) și Punter (19), au fost în mare formă

• 2424 de puncte a marcat Partizan în sezonul regulat al campionatului. Steaua Roșie a avut 2262

• atmosfera în Stark Arena din Belgrad se anunță din nou una fabuloasă. La meciul din urmă cu două zile, Partizan a fost susținută de peste 18.000 de fani.

Pe Betano, cota pentru handicap +4.5 puncte Partizan este @1.33. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anadolu Efes vs Pinar Karsiyaka
Pronostic:
Efes -2.5 handicap
Cota
1.36
Partizan vs Steaua Roșie
Pronostic:
Partizan +4.5 handicap
Cota
1.33
Cota finala: 1.81
Profit: 4.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro