Ponturi Pariuri Tenis Panna Udvardy vs Fernanda Contreras Gomez

BETANO

În competiția feminină, avem în primul tur partida dintre Panna Udvardy și Fernanda Contreras Gomez. 

Panna Udvardy este o sportivă de 23 ani din Ungaria, aflată pe locul 90 WTA. Ea a intrat în premieră în top 100 după rezultatele excelente obținute anul trecut, câștigând numai puțin de 5 turnee de nivel ITF, toate pe zgură. Anul acesta performanțele ei au scăzut, nereușind să treacă de sferturile de finală în niciunul dintre turnee, având un bilanț negativ 7-14. Pe zgură a pierdut în calificări la Stuttgart și Madrid și în primul tur la Bogota, Rabat și în Challenger-ul de la Wiesbaden.

cota2.ro

Fernanda Contreras Gomez este o sportivă din Mexic clasată pe locul 225 WTA. Ea vine din calificări, unde a reușit să treacă de 3 tururi pentru a se califica pe tabloul principal, învingând de fiecare dată jucătoare mai bine clasate. Are două titluri mici ITF pe hard în 2019, însă anul acesta pare în cea mai bună formă a carierei cu semifinale la Canberra și Praga. Pe zgură are un bilanț 13-4 în acest an. 

Meciul pare mult mai echilibrat decât o arată cotele și nu cred că Udvardy va avea o partidă ușoară. Am văzut-o pe Contreras Gomez în calificări și este o jucătoare extrem de combativă, cu o deplasare bună în teren, care cedează greu punctele. Mizez pe o partidă echilibrată. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Panna Udvardy vs Fernanda Contreras Gomez
Pronostic:
Contreras Gomez - peste 8.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro