Ponturi Pariuri Tenis Madison Brengle vs Mihaela Buzărnescu

Superbet

Dragilor, proiectul challenge ALL-IN în 5 pași a mers foarte bine, în ultima săptămână reușind să facem un profit de peste 7.000 de Lei cu două serii duse până la capăt! Aveți pariurile finale din cele două serii mai jos, cu mențiunea că eu am plecat cu o miză inițială de 500 de Lei și am reinvestit câștigul integral în câte 5 pariuri consecutive.

cota2.ro

Știți foarte bine că pentru a ne mări șansele de câștig, apelăm de multe ori și la pariuri LIVE, atunci când găsim câte o oportunitate bună sau la o cotă mult mai ok decât valoarea prematch. Pentru a primi instant pariurile pe care le plasez LIVE, trebuie să intrați în grupul meu gratuit de pariuri prin mesagerie instant de pe Telegram. Telegram este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu Whatsapp. După ce o aveți instalată pe telefon, puteți da CLICK AICI pentru acces în grup.

Madison Brengle (57 WTA) și Mihaela Buzărnescu (120 WTA) sunt adversare în primul tur de la Roland Garros, astăzi, după ora 17:30. 

Madison Brengle este o jucătoare experimentată din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 32 de ani, cu cea mai bună clasare din carieră avută în 2015, locul 35. Brengle este recunoscută în circuit pentru deplasarea remarcabilă și pentru rezistența în raliuri, așteptând frecvent greșelile neforțate ale adversarei. Chiar dacă zgura nu este suprafața ei favorită, Madison pornește clar favorită astăzi. 

Asta pentru că Mihaela Buzărnescu este revenită recent după o accidentare și încă nu și-a regăsit ritmul. Românca a ajuns cu șansă pe tabloul principal. A pierdut în finala calificărilor, învinsă clar de suedeza Mirjam Bjorklund, scor 1-6, 3-6, dar a beneficiat de abandonul unui jucătoare și a pătruns în calitate de lucky loser. În anul 2022, Miki nu are nicio victorie pe tabloul principal al vreunui turneu WTA. 

• Brengle a câștigat singurul meci direct disputat împotriva lui Buzărnescu, scor 6-4, 6-1, în 2018, la turneul ITF de la Midland

• 8 înfrângeri și 5 victorii are Mihaela Buzărnescu în anul 2022

• Brengle a câștigat 14 meciuri și a pierdut 12 în anul 2022

• în cel mai recent meci, eșecul din calificări contra lui Bjorklund, Buzărnescu a avut probleme pe propriul serviciu, un procentaj de doar 41% al punctelor câștigate cu prima minge. 

Voi juca solistul pe Brengle în cadrul unei noi serii de challenge ALL-IN, proiect cu ajutorul căruia am reușit un profit de peste 7000 de Lei în doar o săptămână!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Madison Brengle vs Mihaela Buzărnescu
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: 2.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro