Ponturi Pariuri Tenis Ricardas Berankis vs Laslo Djere

BETANO

Ricardas Berankis și Laslo Djere deschid ziua la Roland Garros, cu o partidă în care sârbul pleacă mare favorit. 

Ricardas Berankis este un sportiv din Lituania de 31 ani, clasat pe locul 101 ATP. El a cochetat in ultimii ani între pozițiile 50-100, însă accidentările i-au influențat în mod negativ cariera, stopându-i ascensiunea. Și anul acesta a avut de suferit după Challengerul de la Lille, fiind nevoit să facă o pauză de aproximativ 2 luni. Berankis preferă suprafețele rapide, acolo unde are și cele mai bune performanțe din carieră, pe zgură fiind mai degrabă modest. Anul acesta este la doar a doua partidă pe această suprafață, prima fiind pierdută în două seturi în fața lui Delbonis și nu cred că poate emite pretenții prea mari. 

cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 26 ani, aflat momentan pe locul 58 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Anul acesta are semifinale la Marrakech , sferturi la Adelaide și optimi la Monte Carlo, învingând jucători buni precum Kwon, Musetti ori Sonego. A fost aproape și de o victorie mare la Belgrad contra liderului mondial Novak Djokovic, însă a pierdut în tie-break setul decisiv. Vine totuși după o înfrângere surprinzătoare la Roma în fața lui Wawrinka. 

Îl văd pe Djere mare favorit aici, sârbul fiind un jucător bun de zgură cu destule victorii importante în palmares. Berankis are probleme fizice și cred că va încerca să scurteze pe cât posibil punctele pentru a avea șanse. Cei doi s-au mai întâlnit odată pe zgură, în 2027, când Djere s-a impus. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ricardas Berankis vs Laslo Djere
Pronostic:
Laslo Djere 3-0
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro