Ponturi Pariuri Tenis Miomir Kecmanovic vs Max Hans Rehberg

BETANO

Meci total dezechilibrat în primul tur de la Munich, între favoritul nr.7 Miomir Kecmanovic și necunoscutul Max Hans Rehberg. 


cota2.ro

Miomir Kecmanovic este unul dintre jucătorii cu cel mai susținut progres din tenisul masculin, un jucător care joacă din ce in ce mai bine și se anunță o figură care își va pune amprenta pe circuitul masculin în viitor. Tânărul de 22 ani a ajuns pe locul 38 ATP și are un an foarte bun, cu sferturi de finală la Indian Wells și Miami și cu victorii la jucători de top precum Berrettini, Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz. Miomir vine după înfrângerea de la Belgrad cu Djokovic, partidă în care l-a dominat pe alocuri pe liderul mondial, însă a părut că se teme de o asemenea victorie. 


Max Hans Rehberg este un junior din noua generație a tenisului german care a primit un wildcard pentru a participa la acest turneu. Este prima partidă pentru el la acest nivel și probabil cel mai important meci din carieră, el participând la competiții de nivel ITF și Challenger. Max este încă un junior, iar rezultatele sale sunt modeste, el având doar 2 victorii în ultimele 9 partide disputate. Momentan se află pe locul 1075 ATP, iar cea mai bună clasare a fost 980. 


Diferența între cei doi jucători este imensă și mă aștept la o victorie scurtă a lui Kecmanovic. Sârbul i-a cedat doar 3 game-uri lui Gasquet la Belgrad, este un jucător serios și nu vad cum ar putea pierde mai mult de 5 game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Miomir Kecmanovic vs Max Hans Rehberg
Pronostic:
Max Hans Rehberg - sub 5.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro