Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Alexander Zverev

BETANO

În sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo, turneu Masters 1000 disputat pe zgură, avem un pronostic de la partida dintre Alexander Zverev și Jannik Sinner. 


cota2.ro

Zverev este de ceva ani unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al turneului Campionilor, locul 3 ATP și câștigător a numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. El este genul de jucător care joacă bine pe toate suprafețele, având pe zgură titluri importante la Madrid sau la Roma ori semifinale la Roland Garros. După un început tumultuos de sezon, presărat cu multe scandaluri, se pare că și-a regăsit liniștea mentală și a trecut aici de Delbonis și Carreno Busta fără să piardă set, arătând un tenis complet. 


Jannik Sinner este la rândul său un jucător de mare clasă, care la doar 20 de ani a devenit deja o certitudine pe tabloul masculin, locul 9 mondial și câștigător a 5 titluri ATP. În ultima perioadă însă, Jannik a acuzat ceva probleme medicale fiind nevoit să abandoneze la Miami și Indian Wells, din cauza unor probleme la picior. Aceste probleme par să îl incomodeze și aici, fiind vizibile atât în meciul cu Coric din primul tur când a stat aproape 10 minute în time-out medical, cât și ieri în meciul cu Rublev.


Se întâlnesc doi jucători foarte buni, însă în opinia mea problemele medicale ale lui Sinner vor cântări decisiv în stabilirea câștigătorului. După eliminarea lui Djokovic și Alcaraz, Zverev a rămas principalul favorit aici și cred că va profita de acest statut. Merg pe victoria neamțului cu handicap -2.5 game-uri. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Alexander Zverev
Pronostic:
Victorie Alexander Zverev -2.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro