Cum joci la bursa de pariuri pe Betfair Exchange folosind pariurile PRO și CONTRA

Betfair Exchange este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume și singura licențiată în România! Avantajul principal al bursei de pariuri sportive este acela că jucătorii pariază între ei, nu se pariază împotriva unei case de pariuri, iar de aici rezultă alte beneficii, precum cele enumerate mai jos:

  • avem garantat cele mai mari cote, pentru că nu mai există marja de profit caselor de pariuri
  • putem paria atât PRO pe o selecție, cât și CONTRA
  • conturile și mizele jucătorilor nu mai pot fi limitate, indiferent de cât de mari sunt câștigurile realizate
  • ne putem seta singuri valoarea cotei la care dorim să pariem, nu e nevoie să acceptăm valoarea impusă de casa de pariuri
  • se poate câștiga INDIFERENT DE REZULTATUL FINAL al meciului pe care pariem, din fluctuația de cote

Principiul de bază al jocului la bursa de pariuri sportive este reprezentat de pariurile de tip PRO și CONTRA.

Pariurile de tip PRO sunt cele clasice, pe care le folosim și la casele de pariuri obișnuite, iar pentru ca un pariu PRO să fie câștigător, avem nevoie ca acel eveniment pe care mizăm SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Exemple: dacă pariem PRO pe victoria echipei X, avem nevoie ca aceasta să câștige meciul, dacă pariem PRO pe selecția Peste 2.5 goluri în meci, avem nevoie să se marcheze minim 3 goluri, etc.

Pariurile de tip CONTRA sunt, practic, cele pe care mizează de fiecare dată casele de pariuri, iar pentru a fi câștigătoare, avem nevoie ca acele evenimente SĂ NU SE ÎNTÂMPLE!

Exemple: dacă pariem CONTRA 1 pauză - 1 final, avem nevoie ca echipa gazdă să NU conducă la pauză sau la final de meci, dacă pariem CONTRA pe scor corect 1-1, avem nevoie ca meciul să NU se termine 1-1 pentru a câștiga pariul

Vă invit să urmăriți și tutorialul video de mai jos, unde am explicat cu captură de ecran exact cum funcționează!


Nu uitați că Betfair Exchange oferă primul pariu FĂRĂ RISC la bursă tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou folosind butonul de mai jos!

Înscrie-te AICI pe Betfair Exchange




Articole similare