Cum câștigă casele de pariuri ÎNTOTDEAUNA! Ce este marja de profit?

Casele de pariuri ies întotdeauna pe profit, asta e lege! Spre deosebire de pariori, care se chinuie să ghicească rezultatul final al meciurilor pe care își mizează banii, casele de pariuri nu au acest stres și vor câștiga pe termen lung no matter what.

Ce este marja de profit a caselor de pariuri

Casele de pariuri "altoiesc" valoarea cotelor astfel încât să iasă întotdeauna pe profit. Iar cel mai concludent exemplu este acela când avem un caz de 50% șanse de câștig, spre exemplu cine va avea lovitura de start într-un meci de fotbal din cele 2 echipe.

Este clar că fiind 2 variante, avem 50% șanse de câștig, deci cotele ar trebui să fie 2.00 pentru echipa gazdă și 2.00 pentru echipa oaspete, în schimb, casele de pariuri vor oferi cote ca 1.85 cu 1.85.

Dacă facem un calcul simplu, presupunând că 100 de pariori mizează pe echipa gazdă câte 100 de Lei și 100 de pariori pariază pe echipa oaspete 100 de Lei, casa de pariuri va încasa 2x100x100, adică 20.000 de Lei.

Evident, doar 100 dintre pariori vor câștiga pariul, iar în acest caz, casa de pariuri va avea de plătit câștigurile astfel: 1.85 (valoarea cotei) x 100 (miza individuală) x 100 (nr de pariuri câștigătoare) = 18.500 de Lei

Putem observa cu ușurință că scăzând câștigurile care trebuie plătite în valoare de 18.500 de Lei din totalul încasărilor de 20.000 de Lei, casa de pariuri va rămâne cu un profit de 1.500 de Lei, doar dintr-un singur meci!

Pentru a înțelege exact fenomenul, vă propun să urmăriți clipul de mai jos, în care am explicat foarte clar cum funcționează marja de profit!


Cum "fentăm" marja de profit a caselor de pariuri

Soluția cea mai simplă pentru a ocoli marja de profit a caselor de pariuri, așa cum am explicat și demonstrat matematic în clipul de mai sus, este aceea de a juca pe Betfair Exchange, deoarece pariem împotriva altor jucători, nu împotriva unei case de pariuri, iar în acest mod, pentru un pariu cu 50% șanse de câștig vom avea cota reală 2.00. Este foarte simplu să învățăm cum funcționează pariurile sportive la bursă


Nu uitați că Betfair Exchange oferă primul pariu FĂRĂ RISC la bursă tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou folosind butonul de mai jos!

Înregistrează-te pe Betfair Exchange




Articole similare