Află DE CE scad cotele la pariuri sportive și cum poți profita de căderile masive

Cu siguranță ați observat că de multe ori se întâmplă ca valoarea anumitor cote la pariuri să se schimbe destul de des de la o zi la alta, sau poate chiar în aceeași zi, până să înceapă meciul.

Fenomenul fluctuației cotelor are la bază un principiu foarte simplu, iar valoare se modifică în funcție de volumele de pariuri care se îndreaptă cu precădere către o singură selecție.

Să presupunem că echipa gazdă dintr-un meci oarecare are cota 2.00, iar 80% dintre pariori mizează pe gazde și doar 20% pe X2, atunci softurile de monitorizare a cotelor pe care le folosesc casele de pariuri vor scădea treptat valoarea la 1.90 sau chiar mai jos, în funcție și de volumul banilor mizați de jucători.

Ca să înțelegeți cu exactitate care sunt cauzele și ce alte motive pot duce la fluctuația cotelor la pariuri sportive, vă invit să urmăriți tutorialul de mai jos, unde am explicat folosind și captura video de ecran cum se poate profita de astfel de scăderi de cote și cum se folosesc pariurile sportive la bursă.

Nu uitați că Betfair Exchange oferă primul pariu FĂRĂ RISC la bursă tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou folosind butonul de mai jos!

Înscrie-te AICI pe Betfair




Articole similare