Sferturile din Cupa României Betano sunt pe același bilet cu Bet Builder

În perioada 2-4 aprilie sunt programate cele patru sferturi de finală din Cupa României Betano, meciuri care se dispută într-o singură manșă, de aici și miza uriașă a acestor jocuri. Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt mari favorite pentru calificarea în semifinale, dar Cupa României este o competiție pe care surprizele n-au ocolit-o de-a lungul timpului. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci. 

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder 

Din oferta Betano de la mijlocul acestei săptămâni am ales cele patru meciuri programate în sferturile de finală din Cupa României Betano și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc. 

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj (Marți, 2 aprilie, ora 19:30) 

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.60) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75) 

La zece puncte de liderul FCSB în campionat pentru CFR Cluj singurul obiectiv rămas în actualul sezon este câștigarea Cupei României Betano. Forma de moment a formației din Gruia nu este una deloc grozavă, CFR Cluj obținând un singur succes în ultimele cinci meciuri. 

De la reluarea sezonului de Liga 2 cei de la Corvinul Hunedoara au câștigat două meciuri, au pierdut alte două partide și cel mai recent au remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău în prima etapă din playoff. 

FCU 1948 Craiova – FC Voluntari (Miercuri, 3 aprilie, ora 18:00) 

Se califică – FC Voluntari (cota 2.15) 

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75) 

Echipa din Bănie a pierdut ultimele patru meciuri disputate în campionat, iar pe teren propriu a obținut o remiză în ultimele patru jocuri. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri jucate de FCU pe teren propriu.  

FC Voluntari abordează meciul de la Craiova după ce a luat o importantă gură de oxigen în campionat prin victoria obținută asupra celor de la Hermannstadt. Ilfovenii au disputat finala Cupei României Betano în urmă cu doi ani. 

Cei de la FCU au învins Voluntariul în ultimele două meciuri directe din campionat. 

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt (Miercuri, 3 aprilie, ora 21:00) 

Se califică – Universitatea Cluj (cota 1.55) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75) 

Finalista ediției precedente, U Cluj, e favorită în meciul de acasă cu Hermannstadt prin prisma formei de moment. Șepcile Roșii vin după o serie de opt meciuri fără înfrângere, iar pe Cluj Arena ultima înfrângere a fost înregistrată în urmă cu două luni. 

Hermannstadt are opt meciuri la rând fără victorie în deplasare, iar în ultimele patru meciuri pe teren străin echipa sibiană a pierdut fără să marcheze vreun gol. 

U Cluj a obținut patru puncte în cele două meciuri cu Hermannstadt din sezonul regular al Ligii 1, câștigând partida de acasă. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri directe. 

Universitatea Craiova – Oțelul Galați (Joi, 4 aprilie, ora 19:30) 

Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.72) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.25) 

Aflată în urmărirea liderului din Liga 1 echipa Universitatea Craiova luptă și pentru Cupa României Betano având prima șansă în duelul cu Oțelul Galați. 

Oltenii au patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri jucate, ambele echipe marcând în aceste jocuri. 

Oțelul Galați are un început perfect de playout în Liga 1, cu două victorii consecutive, cu Poli Iași și FCU 1948, ambele la limită. 

Universitatea Craiova a obținut patru puncte în meciurile cu Oțelul din sezonul regular, partida din Bănie terminându-se la egalitate, scor 0-0. 

Cota peste 75 

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile din sferturile Cupei României Betano poți ajunge la o cotă cumulată de 75.52, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 755,24 de lei.  

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație. 

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Cote mărite 

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Cupa României Betano, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. 

Ai și Mega Cote 

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare