Cum poți obține Bonusul Multiplu oferit de Betano pe o selecție de cinci meciuri și o cotă de peste 16

La final de săptămână Betano te răsplătește cu un Bonus Multiplu, dacă plasezi un pariu multiplu pe minim cinci selecții din cele mai importante campionate de fotbal ale Europei sau pe meciurile din playoff-ul NBA. Tot ce trebuie să faci este să alegi din oferta extinsă Betano și, dacă vei câștiga, Betano te va răsplăti cu un bonus suplimentar peste câștigul tău până la 50%! 

Ce este Bonus Multiplu?  

Această ofertă Betano este valabilă pentru competițiile de fotbal (Cupa Mondială, EURO, Copa America, Champions League, Europa League, Europa Conference League, Liga 1, Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1) și baschet (Euroliga, NBA, Campionatul Spaniol). 

Pentru a beneficia de oferta Bonus Multiplu trebuie să joci doar următoarele tipuri de pariuri simple: 1X2, Sub/Peste, GG/NG (pentru fotbal) și Victorie, Handicap, Sub/Peste (pentru baschet). 

O condiție importantă de care nu trebuie să uiți este că pentru a intra în cursa de Bonus Multiplu trebuie să alegi pariuri care au o cotă de minim 1.50 pe meci

Cum arată un pariu multiplu care ți-ar putea aduce Bonusul Multiplu oferit de Betano 

Am ales cinci meciuri, patru din fotbal și unul din baschet, pentru care Betano oferă un bonus de 15%, dacă biletul va fi declarat câștigător. Este un bilet orientativ, tu poți selecta ce partide dorești (cel puțin patru), respectând cele câteva reguli de bază descrise mai sus. 

Newcastle – Tottenham (duminică, 16:00) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75) 

De ce? Newcastle și Tottenham sunt vecine de clasament în lupta pentru un loc în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Doar trei puncte le desparte pe cele două înaintea meciului direct. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri disputate de Newcastle în campionat. Cei de la Tottenham au cinci meciuri consecutive de GG în Premier League. De asemenea, ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri directe, inclusiv în tur când Newcastle a câștigat la Londra, cu 2-1. 

Barcelona – Atletico Madrid (duminică, 17:00) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.10) 

De ce? Barcelona conduce în clasamentul din La Liga, cu un avans de 11 puncte față de Real Madrid și 13 puncte față de Atletico. În cinci din ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu echipa catalană nu s-a aflat în avantaj. Atletico are opt victorii în ultimele zece meciuri. Echipa lui ”Cholo” Simeone este neînvinsă în ultimele șase deplasări. Barcelona n-a mai câștigat de trei meciuri în toate competițiile și vine după două remize albe în campionat, cu Girona și Getafe. Șase goluri s-au marcat la precedentul duel direct pe Nou Camp (4-2 pentru Barcelona). Catalanii au câștigat în tur, pe Wanda Metropolitano, cu 1-0. 

Juventus – Napoli (duminică, 21:45) 

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65) 

De ce? În ultimele trei meciuri disputate de cele două echipe în toate competițiile nu s-au marcat mai mult de două goluri pe meci, media fiind de 1.5 goluri marcate. Juventus și-a recăpătat cele 15 puncte de penalizare și a revenit pe podium în Serie A, dar rămâne cu o victorie în ultimele cinci meciuri. Bianconerii vin după două înfrângeri în campionat, 2-1 cu Lazio și 1-0 cu Sassuolo. Napoli tocmai a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor și a remizat în ultimul meci din campionat, 0-0 cu Verona pe teren propriu. Liderul autoritar din Serie A s-a impus în ultimele șapte deplasări din campionat, interval în care echipa lui Luciano Spalletti a primit un singur gol. 

Lyon – Marseille (duminică, 21:45) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57) 

De ce? Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri dispuate în campionat. Lyon n-a mai pierdut de șapte meciuri în Ligue 1, în timp ce Marseille este neînvinsă în ultimele șase meciuri. Șase goluri a marcat Lyon în ultimele trei meciuri disputate. 

New York Knicks – Cleveland Cavaliers (duminică, 20:00) 

Rezultat final – New York Knicks (cota 1.70) 

De ce? Cei de la Knicks conduc cu 2-1 în seria cu Cavaliers din primul tur al playoff-ului NBA. Knicks a deschis seria cu victorie pe terenul ”cavalerilor” (101-97), după care echipa din Cleveland a egalat impunându-se în al doilea meci de pe teren propriu (107-90). La prima apariție în Madison Square Garden cei de la Knicks au profitat de susținerea fanilor și au câștigat la 20 de puncte diferență (99-79). 

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 16.18 pe cinci pariuri simple, patru din fotbal și unul din baschet. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 161,84 lei, cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător având libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile descrise mai sus. 

BONUS GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Primești 60 de lei FreeBet + 60 de rotiri gratuite GRATIS FĂRĂ DEPUNERE din partea casei!  

Nu uita să completezi codul promoțional COMBO60 în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare