BILETUL REDACTIEI COTA 9.92 » 09 Martie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Blackburn vs Plymouth 
  • Pont: GG sau 3+ (1.40)

Vecine de clasament in Championship, Blackburn (locul 17) si Plymouth (locul 16) trec printr-o forma destul de slaba in acest moment, fiecare avand doar un singur succes in ultimele 8 meciuri disputate in toate competitiile. Aflate la doar doua puncte distanta de zona ”rosie” a clasamentului, cele doua formatii au inregistrat in acest sezon o medie de 3.14 goluri per meci, iar in cel putin 58% din meciuri au marcat, dar au si primit gol. Mai mult decat atat, in 5 din ultimele 6 meciuri directe, fie au punctat ambele, fie s-au inregistrat cel trei goluri pe tabela de marcaj, deznodamant asteptat si in aceasta noua intalnire.

  • FotbalTop - Bologna vs Inter Milano
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.37)

Formatia lui Simone Inzaghi si-a asigurat un nou ”scudetto” in proportie de 99,99%, avand in vedere ca are un avans consistent fata de Juventus (15 pct), formatia aflata pe locul secund in Serie A. Liderul probabil isi va odihni cativa titulari in vederea returului cu Atletico Madrid din optimile UEFA Champions League, iar acest lucru ii poate costa in aceasta deplasare de la Bologna, mai ales ca echipa antrenata de Thiago Motta trece printr-o forma excelenta, cu victorii pe linie in ultimele 6 partide. 81% din meciurile Bologniei, respectiv 85% din meciurile Inter-ului din acest sezon s-au incheiat cu minim doua goluri marcate, lucru intalnit si in 8 din ultimele 10 confruntari directe.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Bet Factor - RB Leipzig vs Darmstadt
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.37)

Eliminata din UEFA Champions League de Real Madrid, RB Leipzig se poate focusa in acest moment pe o clasare cat mai buna in Bundesliga. Trupa lui Marco Rose primeste in acest week-end vizita ”lanternei rosii” din campionat, Darmstadt, echipa aflata cu un pas si jumatate in Zweite, dupa ce in acest sezon a acumulat doar 13 puncte in cele 24 de etape scurse pana in acest moment. RB Leipzig a inregistrat o medie de 3.50 goluri per meci in acest sezon, iar pe teren propriu are o medie uriasa de 2.50 goluri marcate per meci. Darmstadt a incasat 27 de goluri in cele 11 deplasari din acest sezon inregistrand si o medie de 3.45 goluri per meci. 

  • Mihai Gabriel - Rapid Bucuresti vs FCSB
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.32)

”Derby-ul” etapei din Superliga dintre Rapid si FCSB se anunta unul extrem de incins, tinand cont ca vorbim de doua mari rivale, dar si de faptul ca punctele puse in joc sunt extrem de importante in economia titlului. Primele doua clasate din prima liga a Romaniei sunt despartite in acest moment de 12 puncte, urmand ca dupa la finalul acestei etape ele sa se injumatateasca in Play-Off. Numai putin de 17 goluri s-au marcat in ultimele doua meciuri directe disputate pe acest stadion, de fiecare data cu ambele echipe reusind sa puncteze cel putin o data. Tinand cont ca vorbim de doua dintre cele mai bune ofensive din campionat, goluri nu ar trebui sa lipseasca de la acest joc.

  • Cristopher - Manchester United vs Everton
  • Pont: 1 solist (1.87)

”Diavolii” au inceput sa piarda teren in lupta pentru locurile de cupe europene, dupa infrangerea suferita in week-end contra marii rivale, scor 1-3. De partea cealalta, Everton nu se regaseste in acest an, bifand doar o singura victorie in cele 10 meciuri disputate in toate competitiile. Ajunsa la doar 5 puncte distanta de primul loc retrogradamil, elevii lui Sean Dyche au o misiune dificila pe ”Old Trafford”, stadion pe care au reusit sa castige doar o singura data in ultimii 20 de ani. Manchester United a marcat de 9 ori in ultimele cinci jocuri de pe teren propriu, in timp ce adversara din aceasta etapa a reusit doar unul singur in ultimele cinci deplasari.

  • Tipster Tenis - Novak Djokovic vs Alexandar Vukic
  • Pont: Sub 19.5 game-uri (1.53)

Novak Djokovic, liderul din clasamentul ATP, il intalneste in primul sau meci de la Indian Wells, pe australianul Alexandar Vukic, jucator clasat in acest moment pe pozitia cu numarul 69. Sarbul nu a mai disputat niciun meci de la finala pierduta la Australian Open contra lui Sinner, iar la acest turneu e asteptat sa inceapa perfect si sa castige clar acest joc impotriva unui jucator care a inregistrat 9 infrangeri in ultimele 11 meciuri. Nu sunt premize pentru un meci lung, asa ca o varinta pe putine game-uri este de luat serios in calcul, tinand cont ca vorbim de unul dintre cei doi jucatori cu cele mai multe titluri castigate la acest turneu (5).

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 9.92

  • Blackburn vs Plymouth - GG sau 3+ (1.40)
  • Bologna vs Inter Milano - Peste 1.5 goluri (1.37)
  • RB Leipzig vs Darmstadt - Peste 2.5 goluri (1.37)
  • Rapid Bucuresti vs FCSB - Peste 1.5 goluri (1.32)
  • Manchester United vs Everton - 1 solist (1.87)
  • Novak Djokovic vs Alexandar Vukic - Sub 19.5 game-uri (1.53)

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare