BILETUL REDACTIEI COTA 7.43 » 17 Martie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Sevilla vs Celta Vigo
  • Pont: Sevilla DNB (1.45)

Sevilla a trecut peste forma slaba din acest sezon, iar in prezent a inregistrat doar o singura infrangere in ultimele 7 etape din LaLiga, 0-1 pe ”Santiago Bernabeu”, in compania celor de la Real Madrid. ”Andaluzii” joaca in aceasta etapa in compania celor de la Celta Vigo, echipa aflata la doar doua puncte de zona retrogradarii si care in ultima a pierdut clar contra liderului din campionat, scor 0-4. Sevilla e neinvinsa in fata ”celtilor” in ultimele 8 meciuri disputate pe ”Estadio Ramon Sanchez Pizjuan”, iar un deznodamant asemanator pare extrem de plauzibil, avand in vedere ca echipa lui Giraldez a bifat doar doua succese in deplasare, in aceasta editie de campionat.

  • FotbalTop - AS Roma vs Sassuolo
  • Pont: 1 (1.40)

Daniele De Rossi a reusit sa o duca pe AS Roma in sferturile UEFA Europa League, in aceasta saptamana, dupa ”dubla” cu Brighton, incheiata cu scorul de 4-1, la general. Lucrurile stau excelent si in campionat, acolo unde ”lupii”, dupa seria impresionanta de rezultate pozitive, s-au apropiat la doar trei puncte de locul 4, ultimul care ofera o calificare in UEFA Champions League. Clasata in acest moment pe locul 19 in Serie A, Sassuolo are o misiune imposibila pe ”Olimpico”, avand in vedere ca Roma a inregistrat 15 victorii, 2 remize si o infrangere in ultimele 18 meciuri jucate in fata propriilor suporteri. Cu infrangeri pe linie in ultimele 7 deplasari, trupa lui Davide Ballardini are sanse minime chiar si la un rezultat de egalitate. 

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • Bet Factor - Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt
  • Pont: GG sau 3+ (1.33)

”Galben-negrii” s-au calificat in sferturile de finala ale UEFA Champions League la mijlocul acestei saptamani, insa au nevoie de un rezultat bun si in jocul de campionat cu Frankfurt, pentru a se mentine in Top 4. Eintracht traverseaza o perioada foarte buna, cu doua victorii si o remiza in ultimele trei meciuri, in care a reusit sa marcheze, de fiecare data, minim doua goluri. Borussia a marcat cel putin un gol in 92% din confruntarile de pe ”Signal Iduna Park” din acest sezon, inclusiv in ultimele 16 meciuri directe contra ”vulturilor”. In ultimele 6 partide s-au marcat cel putin trei goluri, iar in jocul tur din acest sezon, fiecare echipa a reusit sa puncteze de trei ori. 

  • Mihai Gabriel - FCSB vs Sepsi OSK
  • Pont: FCSB castiga minim o repriza (1.33)

FCSB inca e favorita la titlu, chiar daca in ultima etapa a fost pur si simplu zdrobita de Rapid pe ”Arena Nationala”. Trupa lui Charalambous primeste vizita celui mai facil adversar din acest ”Play-Off”conform clasamentului, iar victoria este singura optiune pentru acestia. ”Ros-albastrii” s-au impus in ambele meciuri din sezonul regular, ajungand astfel la 6 victorii consecutive in meciurile contra ”covasnenilor”. Sepsi a marcat doar un singur gol in ultimele trei meciuri disputate in deplasare contra FCSB-ului si avand in vedere ca in sezonul regular nu au obtinut decat un singur punct in meciurile disputate pe terenul primelor 5 clasate din Superliga, imi e greu sa cred ca pot face o surpriza.

  • Cristopher - Hermannstadt vs Dinamo Bucuresti
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.50)

”Sibienii” au fost foarte aproape de o participare in Play-Off, insa infrangerea cu Dinamo din etapa cu numarul 28 a redus mult sansele acestora la o eventuala calificare. Acestia isi pot lua insa revansa in fata ”cainilor”, pe care ii intalnesc in prima runda din Play-Out, de data aceasta in fata propriilor suporteri. Oaspetii arata din ce in ce mai bine sub comanda lui Kopic, iar sperantele in ceea ce priveste evitarea retrogradarii, iar in ultimele 6 etape au reusit sa bifeze 4 victorii, o remiza si o infrangere. Hermannstadt a castigat cu 4-0 partida de la Sibiu din sezonul regular, iar in acest sezon nu au inregistrat decat o infrangere in fata propriilor suporteri, 0-1 contra Farului, in prima etapa din acest sezon. 

  • Tipster Tenis - Bietigheim (F) vs Herning-Ikast (F)
  • Pont: X2 (1.38)

Lider in ierarhia din Germania, Bietingheim porneste cu sansa a doua in ”dubla” cu Herning-Ikast, din optimile Ligii Campionilor la handbal feminim. Formatia din Danemarca se claseaza pe locul secund in ”Kvindeligaen”, iar in acest sezon au ratat la limita calificarea directa in sferturile Ligii Campionilor, obtinand doar cu un punct mai putin decat Esbjerg, liderul din intrecerea interna. Cele doua s-au intalnit ultima data in semifinalele EHF din sezonul 2021/2022, competitie pe care aveau sa o castige ”nemtoaicele”, dupa o finala cu cei de la Viborg. Herning-Ikast a castigat 16 din ultimele 17 meciuri, iar in acest sezon de Liga Campionilor, a inregistrat cea mai mare medie de goluri reusite per meci (34).

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 7.43

  • Sevilla vs Celta Vigo - Sevilla DNB (1.45)
  • AS Roma vs Sassuolo - 1 (1.40)
  • Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt - GG sau 3+ (1.33)
  • FCSB vs Sepsi OSK - FCSB castiga minim o repriza (1.33)
  • Hermannstadt vs Dinamo Bucuresti - Peste 1.5 goluri (1.50)
  • Bietigheim (F) vs Herning-Ikast (F) - X2 (1.38)

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare