BILETUL REDACTIEI COTA 6.92 » 16 Martie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta BETANO!

  • Catalin Mihalache - Fulham vs Tottenham
  • Pont: GG sau 3+ (1.32)

Fara emotii in ceea ce priveste retrogradarea, Fulham o intalneste in aceasta etapa pe Tottenham, formatie care in ultimele 6 partide a pierdut doar un singur joc in Premier League. ”Pintenatii” au un moral excelent inaintea acestei partide dupa victoriile impotriva celor de la Crystal Palace (3-1), respectiv Aston Villa (4-0), iar in acest moment tintesc locul 4, ultimul care asigura prezenta in cea mai importanta competitie inter-cluburi din lume. Fulham are o medie de 1.86 goluri marcate in meciurile de pe teren propriu, in timp ce Tottenham are o medie de 2.31 goluri marcate in confruntarile de pe teren strain. Mai mult decat atat, in ultimele in ultimele 6 meciuri ale celor doua formatii, tabela s-a modificat de cel putin trei ori.

  • FotbalTop - Grasshoppers vs St Gallen
  • Pont: GG sau 3+ (1.47)

St Gallen inca tremura pentru calificarea in Play-Off din Super League, avand in acest moment doar trei puncte avans peste Luzern, principala urmaritoare. Formatia lui Peter Zeidler a cedat in ultimele doua runde contra celor de la Servette (0-2) si Lugano (2-3), iar pe teren strain nu se descurca deloc bine in aceasta editie, acolo unde a acumulat doar 9 puncte in cele 13 meciuri. Grasshoppers este o echipa dificila pentru multi adversari si in ciuda faptului ca nu traverseaza o perioada prea buna, 69% din punctele obtinute in acest sezon au venit in urma meciurilor disputate pe teren propriu. In ultimele 6 confruntari directe au marcat ambele echipe, iar in 5 dintre acestea s-au inregistrat cel putin trei goluri.

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Bet Factor - Hoffenheim vs Stuttgart
  • Pont: GG (1.45)

Hoffenheim inca mai spera la o calificare in cupele europene, in ciuda faptului ca distanta este una considerabila fata de locul 6. In aceasta etapa primesc vizita lui Stuttgart, formatie care si-a propus o participare in grupele UEFA Champions League, dupa parcursul de exceptie din acest sezon. Se anunta un meci cu goluri multe, tinand cont ca in ultimele 5 confruntari directe au reusit sa puncteze ambele echipe. Un deznodamant asemanator este de luat serios in calcul si in aceasta noua intalnire, avand in vedere ca Hoffenheim a marcat in 92% din meciurile de pe teren propriu, din acest sezon, iar Stuttgart a inregistrat o medie de 1.67 goluri marcate in deplasarile acestei editii de Bundesliga.

  • Mihai Gabriel - Athletic Bilbao vs Alaves
  • Pont: Athletic Bilbao castiga minim o repriza (1.33)

Trupa lui Ernesto Valverde traverseaza o perioada excelenta, ajungand in acest moment la doar doua puncte de locurile care ofera o participare in UEFA Champions League, in sezonul viitor. ”Bascii” pornesc cu prima sansa in partida cu Alaves, formatie pe care au invins-o destul de clar la inceputul anului, in optimile de finala ale Cupei Regelui, scor 2-0, gratie unei ”duble” semnate de Villalibre. Alaves are ca obiectiv evitarea retrogradarii, iar in cele 14 deplasari din acest sezon a aratat execrabil, bifand doar doua succese. Bilbao are 10 victorii, 3 remize si o infrangere in cele 14 etape jucate pe ”San Mames”, iar la cum se prezinta elevii lui Garcia, consider ca acestia isi pot imbunatati statisticile.

  • Cristopher - CFR Cluj vs Universitatea Craiova
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.35)

Inca cu sanse la titlu in Superliga, CFR Cluj si Universitatea Craiova se intalnesc in prima etapa din Play-Off, intr-un meci care punctele puse in joc sunt esentiale in drumul catre trofeu. ”Ardelenii” s-au impus in ultima runda contra celor de la Hermannstadt, scor 1-0, in timp ce ”leii” au castigat ”derby-ul” Olteniei contra celor de la FCU 1948, scor 2-1. Clasate pe locurile 2, respectiv 4 intr-un clasament al celor mai ofensive echipe Superliga, CFR si Craiova au incheiat la egalitate, scor 1-1, in trei din ultimele patru meciuri directe, iar in 8 din ultimele 9 confruntari directe s-au marcat cel putin doua goluri. Avand in vedere miza partidei, golurile nu ar trebui sa lipseasca, mai ales ca ambele formatii propun formule cu trei atacanti.

  • Tipster Tenis - Tommy Paul vs Daniil Medvedev
  • Pont: 2 (1.37)

Daniil Medvedev, favoritul numarul 4 de la Indian Wells il intalneste in prima semifinala pe americanul Tommy Paul, numarul 17 ATP, jucator care a pierdut un singur set la acest turneu. Dupa finala pierduta la Australian Open si infrangerea din semifinalele turneului de la Dubai, Medvedev e mare favorit la accederea in ultimul act, avand in vedere victoriile clare din ultimele doua meciuri directe. Rusul a ajuns in fanala acestui turneu in urma cu un an, insa a cedat cu 3-6; 2-6 in fata lui Carlos Alcaraz, jucator care evolueaza in cealalta semifinala contra lui Sinner. Medvedev e mai bun din foarte multe puncte de vedere, iar cota pe un succes in acest meci pare o alegere excelenta. 

DESCHIDE AICI un cont nou la BETANO si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 6.92

  • Fulham vs Tottenham - GG sau 3+ (1.32)
  • Grasshoppers vs St Gallen - GG sau 3+ (1.47)
  • Hoffenheim vs Stuttgart - GG (1.45)
  • Athletic Bilbao vs Alaves - Athletic Bilbao castiga minim o repriza (1.33)
  • CFR Cluj vs Universitatea Craiova - Peste 1.5 goluri (1.35)
  • Tommy Paul vs Daniil Medvedev - 2 (1.37)

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare