BILETUL REDACTIEI COTA 6.78 » 10 Martie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta SUPERBET!

  • Catalin Mihalache - Viktoria Plzen vs Sparta Praga
  • Pont: GG sau 3+ (1.55)

Ocupantele locurilor 1 si 3 din prima liga de fotbal a Cehiei isi dau intalnire diminica seara, pe ”Doosan Arena”, intr-un meci care aduce fata in fata cele mai bune ofensive din campionat, fiecare cu cate 55 de reusite in actuala editie. Desi s-au prezentat jalnic la mijlocul saptamanii in cupele europene, cele doua formatii promit un meci cu goluri, tinand cont ca in acest sezon au marcat cel putin un gol in 87%, respectiv 96% din meciuri. In 10 din ultimele 12 meciuri directe s-au marcat numai putin de trei goluri, deznodamant intalnit si in confruntarea din turul acestui sezon.

  • FotbalTop - FCU Craiova 1948 vs Universitatea Craiova
  • Pont: X2 (1.33)

”Derby-ul” celor doua echipe din Craiova este anuntat ca fiind unul destul de echilibrat, in ciuda faptului ca va lupta pentru cupele europene, iar cealalta pentru evitarea retrogradarii. Cei de la FCU Craiova 1948 l-au readus pentru a 10-a oara la echipa pe Nicolo Napoli, dupa ce in acest an, sub comanda lui Giovanni Constantino, echipa a bifat doar o singura victorie in cele 9 partide. De partea cealalta, Universitatea Craiova vine dupa remiza cu cei de la Rapid, scor 1-1, iar in acest duel pornesc cu prima sansa avand in vedere ca sunt neinvinsi in ultimele 5 runde, iar in ultimele patru confruntari confruntari directe au inregistrat trei victorii, un egal si o singura infrangere.

DESCHIDE AICI un cont nou la SUPERBET si primesti un BONUS de 500 RON din partea casei la primele 3 depuneri

  • Bet Factor - Aston Villa vs Tottenham Hotspur
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.36)

Formatia lui Unai Emery a depasit perioada mai putin slaba, iar in acest moment a ajuns la 3 victorii consecutive in competitia interna: 2-1 vs Fulham; 4-2 vs Nottingham Forest si 3-2 vs Luton Town. ”Pintenatii” lui Postecoglou au trecut repede peste esecul cu Wolves din urma cu doua runde, iar in wee-end-ul precedent s-au impus cu scorul de 3-1 in fata celor de la Crystal Palace, toate golurile acestora fiind reusite in ultimul sfert de ora. Numai putin de 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au incheiat cu cel putin trei goluri marcate, lucru asteptat si astazi avand in vedere ca Aston Villa a marcat in toate meciurile de pe teren propriu, iar Tottenham a punctat in toate deplasarile din acest sezon de Premier League.

  • Mihai Gabriel - Liverpool vs Manchester City
  • Pont: GG sau 3+ (1.33)

”Cormoranii” si ”cetatenii” se intalnesc la finalul acestei saptamani intr-unul dintre cele mai importante meciuri din fotbalul european, tinand cont de situatia lor din clasament, dar si de forma excelenta prin care trec. Liverpool are victorii pe linie in ultimele 7 partide, aici fiind inclusa si finala EFL Cup contra celor de la Chelsea, iar in acest sezon a castigat 85% din meciurile de pe teren propriu. Manchester City e neinvinsa in ultimele 20 de meciuri disputate in toate competitiile, iar in deplasarile acestui sezon de Premier League a inregistrat o medie de 2.15 goluri marcate per meci. Numai putin de 7 din ultimele 8 meciuri directe s-au incheiat cu gol in ambele porti, iar in acest joc avem toate premizele pentru un final asemanator.

  • Cristopher - Real Madrid vs Celta Vigo
  • Pont: 1 solist (1.30)

Lider in ierarhia din Spania, Real Madrid vine dupa o remiza contra celor de la RB Leipzig, in urma careia a obtinut biletele pentru sferturile UEFA Champions League. ”Galacticii” au bifat doar o infrangere in ultimele 32 de meciuri, iar in acest joc sunt cotati ca mari favoriti, tinand cont ca Celta Vigo este o echipa aflata in ”zona rosie” a clasamentului. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus in ultimele 7 meciuri directe, iar in 12 din ultimele 13 meciuri contra acestora, disputate pe ”Santiago Bernabeu”, a reusit sa puncteze de cel putin doua ori. Tinand cont de aceste aspecte, e de asteptat ca madrilenii sa se impuna fara prea mari emotii in acest joc.

  • Tipster Tenis - Montpellier vs Limoges
  • Pont: 1 Pauza / 1 Final (1.40)

In campionatul masculin de handbal al Frantei avem parte de un meci interesant in acest final de saptamana, intre ocupantele pozitiilor 2, respectiv 4. Vice-campioana editiei precedente are un moral excelent dupa succesul impresionant din Liga Campionilor, contra celor de la FC Barcelona, scor 37-34, in timp ce adversarii, desi s-au impus in ultima runda de campionat contra celor de la St. Raphael, se prezinta jalnic pe teren strain, bifand doar un singur succes in ultimele 5 jocuri. Montpellier a castigat toate partidele directe contra celor de la Limoges si e net superioara acestora, lucru pe care cu siguranta o sa-l vedem si in acest meci. 

BONUS 500 de RON din SUPERBET la primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI COTA - 6.78

  • Viktoria Plzen vs Sparta Praga - GG sau 3+ (1.55)
  • FCU Craiova 1948 vs Universitatea Craiova - X2 (1.33)
  • Aston Villa vs Tottenham Hotspur - Peste 2.5 goluri (1.36)
  • Liverpool vs Manchester City - GG sau 3+ (1.33)
  • Real Madrid vs Celta Vigo - 1 solist (1.30)
  • Montpellier vs Limoges - 1 Pauza / 1 Final (1.40)

Înregistrează-te AICI la SUPERBET




Articole similare