BILETUL REDACTIEI COTA 7+ » 06 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta CASA PARIURILOR!

  • Catalin Mihalache - Brighton vs Arsenal
  • Pont: X2 & Peste 1.5 goluri (1.38)

Arsenal ocupa locul secund in Premier League, la doar doua puncte distanta fata de Liverpool. In partida cu formatia lui De Zerbi, victoria este singura optiune, mai ales ca un eventual pas gresit poate diminua semnificativ sansele la titlu. Brighton e o echipa incomoda, iar pe teren propriu are o serie impresionanta de 14 meciuri fara infrangere, marcand cel putin un gol in 13 dintre acestea. Arsenal detine cea mai buna ofensiva din campionat, cu 72 de goluri marcate in 30 de meciuri, iar in 4 din ultimele 5 meciuri contra ”pescarusilor au reusit sa marcheze cel putin un gol.

  • FotbalTop - Rapid Bucuresti vs CFR Cluj
  • Pont: 1X (1.29)

Cele doua echipe au inceput Play-Off-ul extrem de slab, iar un esec in aceasta runda poate insemna iesirea din aceasta lupta pentru titlu. ”Giulestenii” au pierdut cu Farul Constanta si Universitatea Craiova, in timp ce ardelenii au bifat o remiza cu Sepsi, asta dupa ce debutasera cu un esec impotriva trupei din ”Banie”. Oaspetii au avut parte de o saptamana neagra, antrenorul Adi Mutu plecand dupa esecul rusinos de la Hunedoara, din Cupa Romaniei, scor 0-4. Rapid e neinvinsa in ultimele 6 meciuri contra formatiei clujene, iar in aceasta noua confruntare pornesc cu prima sansa. 

DESCHIDE AICI un cont nou la CASA PARIURILOR si primesti un BONUS de 600 de Lei la primele 3 depuneri

  • Quill - Brumbies vs Waratahs
  • Pont: 1 (1.28)

Brumbies ocupa pozitia a treia in Super Rugby, iar maine primesc vizita celor de la Waratahs, formatie clasata in acest moment pe locul 10. Gazdele au inregistrat un succes la limita contra celor de la Reds, in ultima runda, scor 20-19, ajungand astfel la o serie de 4 victorii consecutive. Waratahs are doar un succes in aceasta editie, iar forma de moment nu o recomanda pentru o eventuala surpriza, mai ales ca acestia au pierdut ultimele 11 confruntari contra lui Brumbies. Un succes in acest joc pare o misiune facila pentru trupa lui Dan McKellar.

  • Mihai Gabriel - Crystal Palace vs Manchester City
  • Pont: 2 (1.32)

Trupa lui Pep Guardiola s-a impus fara prea mari emotii in ultimul joc de campionat, 4-1 in compania revelatiei Aston Villa, echipa in fata careia ceda in partida tur, scor 0-1. Victoria este singura optiune pentru ”cetateni”, iar un deznodamant favorabil pare extrem de facil, mai ales ca adversara ocupa in acest moment pozitia a 14-a si traverseaza o perioada slaba, cu doua remize si doua infrangeri in ultimele 4 runde. Manchester City are de luat si o revansa in fata ”vulturilor”, dupa ce in partida de pe ”Etihad” au obtinut doar un singur punct, desi au condus cu 2-0. Campioana en-titre s-a impus in 4 din ultimele 5 meciuri disputate pe ”Selhurst Park” si consider ca duelul din acest week-end o sa se incheie cu acelasi deznodamant. 

  • Cristopher - Heidenheim vs Bayern Munchen
  • Pont: 2 (1.37)

Bayern Munchen pare resemnata in acest moment, in privinta titlului, mai ales dupa infrangerea din week-end-ul precedent contra marii rivale, scor 1-2. ”Bavarezii” dau piept in aceasta runda cu Heidenheim, formatie pe care au invins-o in tur cu scorul de 4-2 si care traverseaza o perioada foarte slaba, cu trei remize si patru infrangeri in ultimele 7 meciuri. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este uriasa, iar jocul de maine poate insemna o oportunitate perfecta pentru anumiti jucatori care au evoluat mai putin, mai ales ca Tuchel o sa incerce menajarea unor titulari, in vederea duelului cu Arsenal, din UEFA Champions League. 

  • Tipster Tenis - Saint Raphael vs Montpellier
  • Pont: Peste 61.5 goluri (1.49)

Semifinalista editiei precedente se deplaseaza in aceasta etapa pe arena celor de la Saint Raphael, formatie care se claseaza in acest moment pe locul 7 in Starligue. Cu o singura infrangere pe propriul teren in ultimele 5 meciuri, 38-45 contra celor de la PSG, formatia lui Joel Da Silva detine a treia cea mai buna ofensiva din campionat, cu 732 de goluri reusite in 22 de meciuri. Chiar daca nu au pierdut in ultimele 15 meciuri directe, Montpelier a avut multe meciuri dificile cu acestia. In 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au marcat cel putin 62 de goluri, iar ultimul meci direct s-a incheiat la egalitate, 35-35. 

BONUS de 600 de Lei la CASA PARIURILOR pentru primele 3 depuneri

BILETUL REDACTIEI - COTA: 7.06

  • Brighton vs Arsenal - X2 & Peste 1.5 goluri (1.38)
  • Rapid Bucuresti vs CFR Cluj - 1X (1.29)
  • Brumbies vs Waratahs - 1 (1.28)
  • Crystal Palace vs Manchester City - 2 (1.32)
  • Heidenheim vs Bayern Munchen - 2 (1.37)
  • Saint Raphael vs Montpellier - Peste 61.5 goluri (1.49)
  • +BONUS 10% pentru 6 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la CASA PARIURILOR




Articole similare