Biletul Redactiei COTA 6.64 » 01 Octombrie 2022

Deschide AICI un cont la WINBET si profita de un BONUS de 600 RON FARA CONDITII DE RULAJ

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta WINBET!

  • Catalin Mihalache - Cambuur vs PSV - (17:30)
  • Pont: Peste 3 goluri asiatice (1.57)

Liderul din Eredivisie se deplaseaza la Leeuwarden pentru duelul din etapa a-8 a, cu penultima clasata. PSV a marcat numai putin de 28 de goluri in primele 7 etape si are cea mai buna ofensiva din campionat cu o medie de 4 goluri marcate per meci. Cambuur a acumulat doar 4 puncte in primele 7 jocuri si are o medie de 2 goluri primite per meci. PSV a castigat ultimele 8 dueluri directe contra celor de la Cambuur, de fiecare data reusind sa puncteze de minim 2 ori. In 4 din ultimele 7 meciuri directe, PSV i-a administrat lui Cambuur niste infrngeri dureroase, punctand de fiecare data de minim 4 ori. Avand in vedere aceste statistici, golurile nu ar trenui sa lipseasca sub nicio forma.

  • Tipster Tenis - Progresul Spartac vs Unirea Dej - (11:00)
  • Pont: X2 (1.40)

Unirea Dej este una dintre echipele care doresc promovarea , în timp ce Progresul Spartac pare mai degrabă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării . Dejenii nu au pierdut în acest an în deplasare desi au jucat cu echipe cu pretentii precum Dinamo sau Selimbär.

  • Catalin Oprea - Arsenal vs Tottenham - (14:30)
  • Pont: X sau GG (1.46)

Etapa a noua din Premier League va debuta cu derbyul londonez dintre Arsenal si Tottenham. Dupa 7 meciuri, “tunarii” sunt lideri, avand 18 puncte. Singura partida pierduta a fost cea din deplasare cu Manchester United, scor 1-3. De partea cealalta, Tottenham se afla pe ultima pozitie a podiumului, la 1 punct in spatele liderului, inscriind pana acum 18 goluri si primind 7. De retinut faptul ca,in 3 din ultimele 4 partide de pe teren propriu din campionat ale lui Arsenal cu formatii din fruntea clasamentului am avut parte de GG si la fel si Tottenahm in ultimele 4 meciuri jucate in deplasare. Prin urmare,ma gandesc ca vom avea un meci foarte echilibrat si de ce nu, cu goluri de ambele parti.

  • Gabriel Prigoreanu - Mallorca vs Barcelona - (22:00)
  • Pont: 2 (1.38)

Barcelona arata multa calitate ofensiva de cand Xavi este pe banca catalanilor, iar Dembele este din ce in ce mai in forma, capatand multa incredere inca de la inceputul noului sezon. Lewa si-a confirmat pozitia de lider in atac, marcand 8 goluri in doar 6 jocuri, fiind principalul marcator al echipei. Cu doar 1 gol primit in Laliga si cu 5 victorii in ultimele 5 meciuri directe, o vad pe Barcelona favorita la obtinerea celor 3 puncte puse in joc.

  • Mihai Gabriel - Eintracht Frankfurt vs Union Berlin - (16:30)
  • Pont: Peste 2 goluri asiatice (1.50)

Union Berlin e marea surpriza din Bundesliga în acest moment, trupa lui Fischer Urs ocupând prima poziție după 7 etape disputate. Frankfurt a scăzut mult în ultimul timp cu plecările unor jucători importanți, însă în acest moment e la doar 2 puncte distanta de locurile ce duc în grupele Champions League. O singura victorie are Frankfurt în ultimele 5 jocuri de pe teren propriu, în timp ce Union s-a impus în 2 din ultimele 3 deplasari. Un singur meci direct s-a încheiat fără gol marcat, în rest am avut parte de minim doua în celelalte 12 dueluri. Doar Bayern sta mai bine în ofensiva decât cele doua formații, iar asta spune multe. Anticipez un meci cu minim 2-3 reușite.

Deschide AICI un cont la WINBET si profita de un BONUS de 600 RON FARA CONDITII DE RULAJ

BILETUL REDACTIEI - COTA 6.64

  • Cambuur vs PSV - Peste 3 goluri asiatice (1.57)
  • Progresul Spartac vs Unirea Dej - X2 (1.40)
  • Arsenal vs Tottenham - X sau GG (1.46)
  • Mallorca vs Barcelona - 2 (1.38)
  • Eintracht Frankfurt vs Union Berlin - Peste 2 goluri asiatice (1.50)

Deschide AICI un cont la WINBET si profita de un BONUS de 600 RON FARA CONDITII DE RULAJ




Articole similare