Biletul Redactiei COTA 6.16 » 06 Octombrie 2022


Deschide AICI un cont la UNIBET si profita de un PARIU FARA RISC de pana la 300 LEI + 150 de ROTIRI GRATUITE la EGT

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta UNIBET!

  • Catalin Mihalache - Arsenal vs Bodo/Glimt - (22:00)
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.38)

Arsenal primeste vizita norvegienilor de la Bodo/Glimt in aceasta seara, in etapa a treia din UEFA Europa League, iar meciul e unul care promite multe reusite. Arsenal s-a impus in 9 din ultimele 10 partide, iar in ultimele 8 s-au marcat de fiecare data numai putin de 3 goluri. In ultimele 6 meciuri ale celor de la Bodo/Glimt am avut parte de goluri in ambele porti, iar in 3 din ultimele 4 partide s-au marcat minim 3 goluri. Arsenal a reusit sa marcheze de cel putin doua ori in ultimele 5 partide de pe teren propriu, in timp ce Bodo/Glimt a punctat in ultimele 8 meciuri disputate pe teren strain. Avand asemenea statistici in fata, alegerea e una destul de simpla, mizam pe goluri!

  • Tipster Tenis - Omonia Nicosia vs Manchester United - (19:45)
  • Pont: Manchester United conduce la pauza (1.55)

Europa League pare competiția ce poate salva sezonul la United și o bună oportunitate de a se califica în Champions League sezonul viitor. Diavolii vin după rușinea cu City, însă de această dată adversarul este Omonia Nicosia, o formație mai degrabă modestă. Indiferent ce jucători va folosi Ten Hag, merg pe o victorie lejeră a celor de la Manchester United cu avantaj încă de la pauză.

  • Catalin Oprea - Monaco vs Trabzonspor - (19:45)
  • Pont: Sub 3.5 goluri (1.49)

AS Monaco și Trabzonspor se întâlnesc maine, de la ora 19:45, pe Stade Louis II, în a treia etapă a grupei H din UEFA Europa League. Până acum, cele două echipe au câte trei puncte, după ce ambele au pierdut cu Ferencvaros, dar au câștigat cu Steaua Roșie Belgrad. AS Monaco merge destul de bine, în acest moment, în Ligue 1, unde a ajuns la patru victorii consecutive, după ce, în weekend, a câștigat clar cu FC Nantes pe teren propriu. Trabzonspor este, de asemenea, o echipă într-o formă destul de bună. Formația lui Abdullah Avci a câștigat ultimele trei meciuri disputate, iar seria a început cu un 2-1 în fața Stelei Roșii Belgrad, în Europa League. Prin urmare,ma gandesc ca vom avea un meci echilibrat, un meci slab in reusite reusite daca tinem cont si de rezultatele din primele 2 runde.

  • Gabriel Prigoreanu - Fenerbahçe vs AEK Larnaca - (22:00)
  • Pont: 1 (1.37)

Fener a iesit cu fata curata din derbiul cu Besiktas, incheiat cu scor alb, rezultat care ii lasa doar pe poziția a 7-a in clasamentul Superligii din Turcia, insa traseul e destul de scurt pana la primele poziții. In Europa League, Fener conduce grupa, avand cu 4 puncte, reusind un egal cu Rennes in ultimul meci. Totusi pe teren propriu, turcii sunt o forta. Acestia au 5 victorii consecutive in jocurile de acasă, marcând cel putin 2 goluri în fiecare dintre acestea. Mizez pe victoria turcilor care sunt constanti intr-un sezon dificil in Turcia. Acestia sunt cotati la o valoare de aprox. 180 milioane de euro, in timp ce ciprioții sunt cotati doar la o zecime din această sumă.

  • Mihai Gabriel - Silkeborg vs FCSB - (19:45)
  • Pont: Peste 2 goluri asiatice (1.41)

Danezii nu au niciun punct după primele două meciuri din UEFA Conference League, in timp ce FCSB a acumulat doar unul singur. În 5 din ultimele 6 meciuri de pe teren propriu, Silkeborg a reușit sa marcheze, însă a și primit gol. Același deznodământ l-am întâlnit și în ultimele 5 deplasari ale FCSB-ului în toate competitiile. În ultimele 4 meciuri ale celor de la Silkeborg s-au marcat minim 3 goluri, iar FCSB a reușit sa puncteze în 14 din ultimele 15 meciuri. Anticipez un meci cu cel putin 2-3 reusite in aceasta confruntare.

Deschide AICI un cont la UNIBET si profita de un PARIU FARA RISC de pana la 300 LEI + 150 de ROTIRI GRATUITE la EGT

BILETUL REDACTIEI - COTA 6.16

  • Arsenal vs Bodo/Glimt - Peste 2.5 goluri (1.38)
  • Omonia Nicosia vs Manchester United - Manchester United conduce la pauza (1.55)
  • Monaco vs Trabzonspor - Sub 3.5 goluri (1.49)
  • Fenerbahçe vs AEK Larnaca - 1 (1.37)
  • Silkeborg vs FCSB - Peste 2 goluri asiatice (1.41)



ÎNSCRIE-TE AICI PE UNIBET




Articole similare