Biletul Redactiei COTA 5.96 » 02 Octombrie 2022

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta GETSBET!

  • Catalin Mihalache - Kristiansund vs Rosenborg - (20:00)
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.60)

Cu 7 etape inainte de finalul sezonului in Eliteserien, Rosenborg ocupa locul 3, la un singur punct in spatele lui Lillestrom si la 14 puncte in spatele lui Molde, echipa care nu prea mai poate fi ajunsa si cat de curand ca fi campioana. Rosenborg isi doreste o calificare in cupele europene, iar locurile care ofera aceasta oportunitate sunt cele 2 si 3. Bodo/Glimt e insa la un punct in spatele lui Rosenborg, iar acest final de sezon se anunta a fi unul interesant. Kristiansand trage tare sa evite retrogradarea, in acest moment ocupand penultimul loc in campionat. Acest meci este foarte important pentru ambele echipe, iar golurile nu ar trebui sa lipseasca, avand in vedere ca in ultimele 3 dispute, ambele au reusit sa marcheze, iar tabela s-a modificat de fiecare data, de minim 4 ori.

  • Tipster Tenis - Otelul Galati vs Viitorul Tg. Jiu - (11:00)
  • Pont: DNB 1 (1.35)

Dorinel Munteanu a creat o echipă solidă la Galați și este lider după 7 etape disputate. Viitorul Târgu Jiu vine după eliminarea din Cupă în urma unei partide tensionate cu Dinamo și nu cred că pot furniza surpriza.

  • Catalin Oprea - Lazio vs Spezia - (13:30)
  • Pont: 1 (1.43)

Duminica, incepand cu ora 13.30, pe Olimpico, avem un meci simplu,din punctul meu de vedere. Lazio, echipa de pe locul 4 intalneste ocupanta locului 12, Spezia. Dupa primele 7 etape,Lazio a acumulat 14 puncte si se afla la doar 3 puncte de prima pozitie iar Spezia 8 puncte la 4 puncte de un loc retrogradabil. Am zis ca avem un meci simplu nu datorita pozitiei in clasament ci datorita formei prin care trec cele doua echipe si a statisticilor din meciurile directe. In ultimele 5 meciuri disputate,gazdele au reusit 3 victorii si 2 infrangeri iar oaspetii 2 infrangeri,2 remize si o singura victorie ,ultima impotriva echipei Sampdoria. In ultimele 5 meciuri directe,Lazio s-a impus de fiecare data ,in unele reusind sa inscrie foarte multe goluri.

  • Gabriel Prigoreanu - Manchester City vs Manchester United - (16:00)
  • Pont: Manchester United +2.5 Handicap Asiatic (1.35)

Manchester United a prins curaj dupa victoria cu cormoranii lui Klopp, acestia reusind sa castige 4 etape la rand in Premier League. In conferinta de presa, jucatorii diavolilor rosii par foarte montati pe acest joc si cred ca nu vor ceda usor in acest derby. In 3 din ultimele 4 meciuri ale lui City de acasa, Manchester United a reusit sa obtina cele 3 puncte puse in joc.

  • Mihai Gabriel - FCSB vs FC Arges - (21:30)
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.43)

FCSB a început prost sezonul, iar în acest moment ocupa locul 14, cu doar 8 puncte acumulate după primele 9 etape. Argeșul e pe locul 10, însă jocul elevilor lui Andrei Prepeliță lasă de dorit, în timp ce defensiva acestora gafează de multe ori. În ultimele 2 meciuri directe s-au marcat minim 4 goluri, iar FCSB a reușit sa puncteze de minim 3 ori. Defensive mai slabe decât ale FCSB-ului și Argeșului au doar Botoșani, echipa care a luat 7 goluri de la Sepsi în etapa trecuta, și ultimele 2 clasate, Mioveni și Chindia. Consider ca e riscant un pariu pe echipa gazdă, chiar dacă e favorita și mizez cu încredere pe cel putin doua goluri marcate în meci, deznodământ întâlnit în toate meciurile ros-albaștrilor din acest sezon.

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.96

  • Kristiansund vs Rosenborg - Peste 2.5 goluri (1.60)
  • Otelul Galati vs Viitorul Tg. Jiu - DNB 1 (1.35)
  • Lazio vs Spezia - 1 (1.43)
  • Manchester City vs Manchester United - Manchester United +2.5 Handicap Asiatic (1.35)
  • FCSB vs FC Arges - Peste 1.5 goluri (1.43)

DESCHIDE AICI un cont la GETSBET si incaseaza un pariu GRATUIT FARA DEPUNERE de 35 LEI




Articole similare