BILETUL REDACTIEI COTA 5.85 » 07 Aprilie 2024

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare week-end ”BILETUL REDACTIEI”! La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta FORTUNA!

  • Catalin Mihalache - Monaco vs Rennes
  • Pont: GG sau 3+ (1.31)

Monaco ocupa pozitia a 4-a in Ligue 1, la egalitate de puncte cu Lille si la un singur punct in spatele locului secund, ocupat de Brest. Trupa lui Adi Hutter are ca obiectiv un loc de UEFA Champions League in acest sezon, iar duminica seara au parte de un duel destul de dificil cu Rennes, formatie care trage tare sa prinda un loc de cupe europene. In ultimele 21 de meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri, iar in 19 din ultimele 20 de meciuri s-a marcat in ambele porti. Mai mult decat atat, in 7 din ultimele 8 meciuri directe, disputate pe ”Stade Louis II”, s-au marcat cel putin trei goluri. Reusite se anunta si in acest nou duel, avand in vedere ca cele doua echipe ocupa locurile 2, respectiv 5 intr-un clasament al celor mai bune ofensive din Ligue 1.

  • FotbalTop - Aarhus vs Midtjylland
  • Pont: X2 (1.33)

Oaspetii au pierdut prima pozitie in clasament dupa infrangerea din meciul cu Nordsjaelland, iar in acest joc au nevoie de punct sau puncte pentru a ramane in cursa pentru titlu. Campioana in sezonul 2019/2020, Midtjylland detine una dintre cele mai bune ofensive din aceasta editie, iar jocul sezonul regular au reusit sa obtina 4 puncte din duelurile cu cei de la Aarhus. Formatia lui Thomas Thomasberg s-a impus in 6 din ultimele 7 meciuri disputate pe ”Ceres Park”, marcand in 5 dintre acestea, cel putin doua goluri, deznodamant asteptat si in aceasta noua intalnire.

DESCHIDE AICI un cont nou la FORTUNA si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

  • Quill - Gold Coast Suns vs GWS Giants 
  • Pont: 2 (1.28)

Meciul se joaca la Adelaide, deci pe teren neutru, ca parte din festivalul de fotbal australian. Intreaga etapa se joaca la Adelaide si imprejurimi. Condusi de liderul Toby Greene, GWS este o echipa in continua crestere. Anul trecut au prins play-offul in ultima etapa si au ajuns pana in semifinale. In acest sezon au pornit ca din pusca, cu trei victorii din primele trei meciuri. Nu numai atat, dar ca sa-si faca intentiile si mai clare, au invins chiar pe campioana si nu oricum, ci la o diferenta mare, de 52 de puncte, adica mai mult de 8 goluri. GWS i-a invins pe Gold Coast Suns de trei ori in ultimele trei intalniri directe. Sorii de pe Gold Coast au incheiat anul trecut in ultimele 4 echipe din clasament.

  • Mihai Gabriel - FCSB vs Universitatea Craiova
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.29)

”Ros-albastrii” pot pune o mana pe trofeu daca se impun duminica seara in meciul cu Universitatea Craiova, echipa aflata pe pozitia secunda, la 7 puncte in spatele acestora. Oltenii cred ca vor resimti oboseala in acest meci, dupa ce joi au jucat 120 de minute in Cupa Romaniei contra Otelului, formatie in fata careia au cedat cu 0-1. FCSB s-a impus in ultimele trei meciuri contra oltenilor si de fiecare data a reusit sa puncteze de cel putin doua ori. In 9 din ultimele 10 meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri, iar un scenariu asemanator cred ca o sa avem si duminica seara, mai ales ca echipa oaspete trebuie sa abordeze partida la victorie, lucru dificil tinand cont ca FCSB are 11 victorii, 3 remize si doar doua infrangeri pe teren propriu, in aceasta editie. 

  • Cristopher - Frosinone vs Bologna
  • Pont: X2 (1.25)

Bologna este revelatia sezonului in Serie A, aceasta ocupand in acest moment pozitia a 4-a, ultima care ofera o prezenta in UEFA Champions League. Cu 5 puncte avans fata de principala urmaritoare, trupa lui Thiago Motta porneste cu prima sansa in duelul cu Frosinone, formatie care trage tare sa evite retrogradarea, aflandu-se in acest moment pe locul 17, la egalitate de puncte cu Empoli, prima formatie sub ”linia rosie”. Gazdele au doar un singur succes in ultimele 11 meciuri, in timp ce oaspetii au inregistrat 8 succese in ultimele 9 jocuri. Bologna s-a impus cu 2-1 in mansa tur, iar azi anticipez un nou rezultat pozitiv pentru formatia ”Rossoblù”.

  • Tipster Tenis - Nantes vs PSG
  • Pont: Peste 61.5 goluri (1.48)

Primele doua formatii din Starligue isi dau intalnire duminica, intr-un duel important, in vederea primului loc. Campioana in ultimele 10 sezoane, PSG porneste ca favorita certa, mai ales ca acestia au reusit sa se impuna in 8 din ultimele 9 meciuri directe. Ar trebui sa vedem foarte multe goluri in aceasta partida, avand in vedere ca vorbim de cele mai bune ofensive din campionat, dar si de faptul ca in 6 din ultimele 7 intalniri directe s-au marcat cel putin 62 de goluri. Ambele formatii au o serie de 7 victorii consecutive, iar un pariu pe goluri pare cea mai buna alegere la acest joc, mai ales ca linia propusa pare simplu de bifat. 

DESCHIDE AICI un cont nou la FORTUNA si profita de un BONUS de 100% la PRIMA DEPUNERE pana la 500 LEI

BILETUL REDACTIEI - COTA: 5.85

  • Monaco vs Rennes - GG sau 3+ (1.31)
  • Aarhus vs Midtjylland - X2 (1.33)
  • Gold Coast Suns vs GWS Giants - 2 (1.28)
  • FCSB vs Universitatea Craiova - Peste 1.5 goluri (1.29)
  • Frosinone vs Bologna - X2 (1.25)
  • Nantes vs PSG - Peste 61.5 goluri (1.48)
  • +BONUS 10% pentru 6 evenimente la cota minima 1.25

Înregistrează-te AICI la FORTUNA




Articole similare