Biletul Redactiei COTA 5.37 » 18 Septembrie 2022

Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE

Dragi urmaritori, redactia Cota2.ro va publica in fiecare zi ”BILETUL REDACTIEI”. La acest bilet va contribui fiecare tipster din redactia noastra cu cate un pont si o scurta analiza a partidei.

Cotele acestui bilet sunt luate din oferta PUBLICWIN!

  • Catalin Mihalache - Lyon vs PSG - (21:45)
  • Pont: Peste 2.5 goluri (1.38)

Etapa a 8-a din Ligue 1 se incheie cu un super-meci, Lyon - PSG. Echipa gazda nu trece prin cele mai bune momente, ”bifand” doua infrangeri consecutive in ultimele doua partide: 1-2 vs Monaco si 1-3 vs Lorient. De partea cealalta, PSG merge extrem de bine, avand in acest moment 15 victorii si un egal in ultimele 16 meciuri. In ultimele trei confruntari directe, ambele echipe au marcat. Deasemenea, in 6 din ultimele 8 confruntari directe disputate pe ”OL Park”, s-au marcat cel putin 3 goluri. Pe langa acest aspect, in ultimele 11 meciuri de ”acasa” a celor de la Lyon s-au marcat minim 3 goluri, deznodamant intalnit si in ultimele 14 deplasari ale parizienilor. La un astfel de ”derby”, cu aceste statistici in fata, nu putem paria decat pe un numar mare de reusite.

  • Tipster Tenis - Ripensia Timisoara vs FK Csikszereda - (11:00)
  • Pont: X2 (1.28)

Echipa lui Francisc Dican este în formă mare si o văd una dintre favoritele la promovare. Ripensia este modestă anul acesta si este greu de crezut că va obține victoria.

  • Catalin Oprea - Monza vs Juventus - (16:00)
  • Pont: X2 & Peste 1.5 goluri (1.53)

În Seria A ,în etapa cu numărul 7, avem un duel între doua echipe aflate intr-o forma nu foarte bună.Juventus,echipa de pe locul 8 cu 10 puncte, vine dupa o înfrângere pe teren propriu in fata Benficai, reusind in ultimele 5 jocuri doar o victorie in fata echipei Spezia iar Monza, echipa de pe ultima poziție,nu a reușit în ultimele 5 partide decât o remiza, în rest numai infrangeri.In meciuri directe s-au mai găsit o singura data ,anul trecut ,când Juventus s-a impus cu 2-1.Acum,pentru ca joaca in deplasare și pentru ca nu este intr-o forma bună, voi juca doar o dubla pe Juventus dar combinata și cu un Over la goluri. Cred ca vor înscrie ambele echipe.

  • Gabriel Prigoreanu - Union Berlin vs Wolfsburg - (16:30)
  • Pont: Union Berlin DNB (1.43)

Union Berlin are sansa să-ți consolideze poziția de lider, având în față un adversar nu foarte incomod. Wolfsburg ocupa poziția 16 în clasament, avand o singura victorie in cele 6 etape disputate, meciuri în care a încasat numai puțin de 10 goluri. Cred ca Fischer Urs nu va arunca astăzi cel mai bun lot pentru meciul din deplasare cu Braga, păstrând ce e mai bun pentru campionat. Putem aminti că Union e printre echipele care nu au fost învinse de Bayern în acest început de sezon.

  • Mihai Gabriel - Universitatea Craiova vs FCSB - (21:30)
  • Pont: Peste 1.5 goluri (1.39)

Universitatea Craiova si FCSB se intalnesc in cel mai tare meci al etapei cu numarul 11 din Superliga. Craiova e pe locul 8 in acest moment, cu 14 puncte acumulate dupa 9 meciuri, in timp ce FCSB se claseaza pe locul 13, cu 8 puncte acumulate dupa 8 meciuri. FCSB s-a impus in 3 din ultimele 5 dueluri din ”Banie”, in doua dintre acestea FCSB reusind sa puncteze de minim doua ori. Cel putin doua goluri s-au marcat in 3 din ultimele 4 meciuri directe, aspect intalnit si in 4 din ultimele 5 directe cu Universitatea echipa gazda. Ultimele 6 meciuri din Superliga ale FCSB-ului s-au incheiat cu goluri in ambele porti. Avand in vedere aceste lucruri, asteptam un meci cu cel putin 2-3 reusite si cel mai probabil ambele echipe vor izbuti sa marcheze.

Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE

BILETUL REDACTIEI - COTA 5.37

  • Lyon vs PSG - Peste 2.5 goluri (1.38)
  • Ripensia Timisoara vs FK Csikszereda - X2 (1.28)
  • Monza vs Juventus - X2 & Peste 1.5 goluri (1.53)
  • Union Berlin vs Wolfsburg - Union Berlin DNB (1.43)
  • Universitatea Craiova vs FCSB - Peste 1.5 goluri (1.39)

Deschide AICI un cont la PUBLICWIN si profita de un BONUS de 200% PANA LA 2000 LEI + 500 de ROTIRI GRATUITE




Articole similare